A KEZDŐ

A menő netes divatcég az egyenlő esélyek jegyében idősebb gyakornokokat is hajlandó fogadni. De erre talán nem készültek fel: beállít hozzájuk egy 70 körüli öltönyös, diplomatatáskás úr (Robert De Niro), és munkát kér. Valaha ő is hasonló szakmában dolgozott, mondja.A cég főnöke, a megállíthatatlan tempójú és nehezen elviselhető temperamentumú Jules (Anne Hathaway) alkalmazza a férfit, és attól kezdve kénytelenek eltűrni egymást: különböző szeszélyek, különböző szokások és hasonló nyakasság ütközik össze -

egészen addig, míg a sok utálatból talán barátság nem alakul.

Hősünk egy 70 éves özvegy, aki egyszerűen nem bírja a tétlenséget, és egy, időseknek szóló gyakornoki program keretében kerül egy online divatoldalhoz, ahol egy olyan nő lesz a főnőke, aki az unokája lehetne. Robert De Niro természetesen vígjátékban is tökéletes, és szerepe szerint megmutathatja egy rakás tejfölösszájú fehérgalléros mitugrásznak, milyen az igazi stílus és hozzáállás.

A teljes keresztény filmekkel ellentétben az ajánló filmjei nem kimondottan keresztény alkotások, hanem olyan értéket közvetítő filmek, amelyeket érdemes megnézni. Ebben a kategóriában csak hivatalos előzetesek vannak.

A nicelife.hu csak beágyazási kódokat használ fel, amelyek külső videó portálokon feltöltött tartalmakra mutatnak. Oldalunk a hozzáférhetővé tett tartalmakat jogilag nem ellenőrzi, és nem keres olyan tényeket vagy körülményeket, amelyek jogellenes tevékenység folytatására utalnak.


EZEKET LÁTTAD MÁR?

Kedves John!

Készen kapott család

Velem vagy nélküled


Szólj hozzá!
Csak azután érhető el a facebook like és comment plugin, hogy bekapcsoltad a facebook beállításoknál a "nem kötelező cookie"-kat!