A LEGSZEBB AJÁNDÉK

A nagyhatalmú olajmágnás, Red Stevens halála után a hátramaradt pénzéhes családtagok az örökségén civakodnak. A mindeddig önző és költekező életet élő unoka, Jason Stevens is csak mielőbb meg akarja kapni a részét, hogy tovább folytathassa fényűző életvitelét.A pénzéhez azonban csak akkor juthat hozzá, ha előtte teljesíti a nagyapja végrendeletében megadott 12 próbát, vagy ahogy ő nevezi: ajándékot. A fiú kénytelen elvállalni a feladatot, amely során új barátokat szerez, és ahogy elkezd átalakulni az addig megszokott értékrendje, fokozatosan ráébred, hogy létezik a pénznél sokkal hatalmasabb ajándék is.

"Jó, rendben van, néhol talán kicsit szirupos ez a mozi, de mindezzel együtt rengeteg mély gondolat és érzés kavarog benne, ahogy bemutatja, hogy egy elkényeztetett fiatalember Jason – miközben mindent megtesz azért, hogy elnyerje az apai nagyapja által nekiszánt örökséget – miként nyer sokkalta többet a pénznél."

"Hiszen fiúból férfivá, emberré válik, miközben barátokra,
szerelemre, önmagára és a saját útjára lel."


A teljes keresztény filmekkel ellentétben az ajánló filmjei nem kimondottan keresztény alkotások, hanem olyan értéket közvetítő filmek, amelyeket érdemes megnézni. Ebben a kategóriában csak részletek vannak.

A nicelife.hu csak beágyazási kódokat használ fel, amelyek külső videó portálokon feltöltött tartalmakra mutatnak. Oldalunk a hozzáférhetővé tett tartalmakat jogilag nem ellenőrzi, és nem keres olyan tényeket vagy körülményeket, amelyek jogellenes tevékenység folytatására utalnak.


EZEKET LÁTTAD MÁR?

A menedék

Szégyen és szeretet

A nevek dala


Szólj hozzá!