A LEGSZEBB AJÁNDÉK

A nagyhatalmú olajmágnás, Red Stevens halála után a hátramaradt pénzéhes családtagok az örökségén civakodnak. A mindeddig önző és költekező életet élő unoka, Jason Stevens is csak mielőbb meg akarja kapni a részét, hogy tovább folytathassa fényűző életvitelét.A pénzéhez azonban csak akkor juthat hozzá, ha előtte teljesíti a nagyapja végrendeletében megadott 12 próbát, vagy ahogy ő nevezi: ajándékot. A fiú kénytelen elvállalni a feladatot, amely során új barátokat szerez, és ahogy elkezd átalakulni az addig megszokott értékrendje, fokozatosan ráébred, hogy létezik a pénznél sokkal hatalmasabb ajándék is.

"Jó, rendben van, néhol talán kicsit szirupos ez a mozi, de mindezzel együtt rengeteg mély gondolat és érzés kavarog benne, ahogy bemutatja, hogy egy elkényeztetett fiatalember Jason – miközben mindent megtesz azért, hogy elnyerje az apai nagyapja által nekiszánt örökséget – miként nyer sokkalta többet a pénznél."

"Hiszen fiúból férfivá, emberré válik, miközben barátokra,
szerelemre, önmagára és a saját útjára lel."


A teljes keresztény filmekkel ellentétben az ajánló filmjei nem kimondottan keresztény alkotások, hanem olyan értéket közvetítő filmek, amelyeket érdemes megnézni. Ebben a kategóriában csak hivatalos előzetesek vannak.

A nicelife.hu csak beágyazási kódokat használ fel, amelyek külső videó portálokon feltöltött tartalmakra mutatnak. Oldalunk a hozzáférhetővé tett tartalmakat jogilag nem ellenőrzi, és nem keres olyan tényeket vagy körülményeket, amelyek jogellenes tevékenység folytatására utalnak.


EZEKET LÁTTAD MÁR?

Változó szerelem

Velem vagy nélküled

Kedves John!


Szólj hozzá!
Csak azután érhető el a facebook like és comment plugin, hogy bekapcsoltad a facebook beállításoknál a "nem kötelező cookie"-kat!