A VÉDŐ

Ray McElrathbey, a Clemson Egyetem elsőéves futballistájának a története, aki titokban az egyetemen nevelte fel öccsét, miután annak otthoni élete túlságosan bizonytalanná vált.A Safety egy 2020-ban bemutatott amerikai életrajzi sportdráma, családi film Ray McElrathbey, amely egy amerikai focista történetén alapul, aki magánéletbeli, komoly nehézségek ellen küzd, amellett pedig keményen harcol, hogy aktív tagja lehessen a Clemson Tigernek, ahova ráadásul labdarúgó-ösztöndíj alapján került be. A történet a 2000-es években Dél-Karolinában játszódik. Ray hamar belelendül az egyetemi életbe, miközben próbálja egyensúlyba hozni nem túl egyszerű életét. Azonban a titok kiderül, s ez olyan lavinát indít el, amire nem volt felkészülve.A teljes keresztény filmekkel ellentétben az ajánló filmjei nem kimondottan keresztény alkotások, hanem olyan értéket közvetítő filmek, amelyeket érdemes megnézni. Ebben a kategóriában csak hivatalos előzetesek vannak.


A nicelife.hu csak beágyazási kódokat használ fel, amelyek külső videó portálokon feltöltött tartalmakra mutatnak. Oldalunk a hozzáférhetővé tett tartalmakat jogilag nem ellenőrzi, és nem keres olyan tényeket vagy körülményeket, amelyek jogellenes tevékenység folytatására utalnak.


Ezeket is ajánljukKommentelj a facebook megosztásnál


#nicelifehu Ray McElrathbey, a Clemson Egyetem elsőéves futballistájának a története, aki titokban az egyetemen nevelte fel öccsét, miután annak otthoni élete túlságosan bizonytalanná vált.

Közzétette: Nicelife2022. július 6., szerda