SÉTA A MÚLTBA

Landon Carter a menő arcok príma életét éli egy középiskolában. Mindennapi elfoglaltsága közé tartozik például a kevésbé tökéletes fazonokkal történő gonoszkodás. Amikor egy alsós iskolatársukra kimért csapatos tréfa rosszul sül el, Landont büntetésként közösségi feladatok elvégzésére ítélik.Kénytelen lesz a szombati iskolában korrepetálni, résztvenni az iskolai színdarabban, és még pár hasonló - nem túl menő - cselekedetet végrehajtani. Ilyen módon kapcsolatba kerül az iskola "csodabogarával", Jamie-vel, aki a helyi baptista lelkész egyetlen lánya. A két teljesen ellentétes személyiség lassan szerelemre lobban egymás iránt. Érzelmes történet az igaz szerelemről, a halál közelségéről és a tökéletes boldogságról.

Landon Carter a gondtalan aranyifjú életét éli a középiskolában. Élvezi népszerűségét, és sorra ki is használja. Amikor egy alsós iskolatársukra kimért csapatos tréfa rosszul sül el, Landon-t büntetésként szociális szolgálatra ítélik. Többek között ő felel az iskola tavaszi előadásának színreviteléért. Kénytelen segítséget szerezni valahonnan. A többiek nevetsége tárgyává válik, amikor kiválasztja maga mellé Jamie Sullivan-t. A visszahúzódó lány amolyan szürke kis egér, de Landon érzi, hogy az esze a helyén van, és most az kell. A próbák során Jamie is ki tud végre bontakozni, kiderül, hogy csodásan tud énekelni, ráadásul a szíve is a helyén van.

Voltak olyan pillanatai a közel száz percnek, amikor úgy éreztem túl hamar ér véget egy jelenet. Még lett volna ott mondanivaló. Persze jó arányban adagolták nekünk a változásból szerelembe esés apró elemeit. Végig ott lebegett a drámai alaphang, érezni lehetett, hogy valami nem kóser. Már a nyitásból is látszik, hogy itt valami nem lesz rendben, mikor leugrik a srác. Azzal alapozták meg a rossz fiú feelinget, hogy teljesülhessen Jamie álma. Alapjába véve egy romantikus mozi.


A teljes keresztény filmekkel ellentétben az ajánló filmjei nem kimondottan keresztény alkotások, hanem olyan értéket közvetítő filmek, amelyeket érdemes megnézni. Ebben a kategóriában csak hivatalos előzetesek vannak.


A nicelife.hu csak beágyazási kódokat használ fel, amelyek külső videó portálokon feltöltött tartalmakra mutatnak. Oldalunk a hozzáférhetővé tett tartalmakat jogilag nem ellenőrzi, és nem keres olyan tényeket vagy körülményeket, amelyek jogellenes tevékenység folytatására utalnak.


Ezeket is ajánljuk


A legszebb ajándék

Kisfiam

Készen kapott család


Kommentelj a facebook megosztásnál


#nicelifearchiv Landon Carter a menő arcok príma életét éli egy középiskolában. Mindennapi elfoglaltsága közé tartozik...

Közzétette: Nicelife2023. június 2., péntek