ELLENSÉGEK LEGJOBBIKA

1971-et írunk. Durhamban a Ku Klux Klán helyi vezetőjét sikerül rávenni, hogy tagja legyen az oktatási bizottságnak, amely az iskolákban felmerülő faji kérdésekkel foglalkozik.Különös események zajlanak 1971-ben az amerikai Dél szívében, az észak-karolinai Durhamban. A Ku Klux Klán helyi vezetőjét, C. P. Ellist sikerül rávenni, legyen tagja az oktatási bizottságnak, amely az iskolákban felmerülő faji kérdésekkel, a szegregációval foglalkozik.

Ennek során kénytelen együttműködni az általa gyűlölt afroamerikai polgárjogi aktivistával, Ann Atwaterrel. Hamarosan rájön, több közös van bennük, mint gondolta volna. Találkozásuk örökre megváltoztatja életüket, és Durhamot.

Igaz történet alapján készült film.


A teljes keresztény filmekkel ellentétben az ajánló filmjei nem kimondottan keresztény alkotások, hanem olyan értéket közvetítő filmek, amelyeket érdemes megnézni. Ebben a kategóriában csak hivatalos előzetesek vannak.


A nicelife.hu csak beágyazási kódokat használ fel, amelyek külső videó portálokon feltöltött tartalmakra mutatnak. Oldalunk a hozzáférhetővé tett tartalmakat jogilag nem ellenőrzi, és nem keres olyan tényeket vagy körülményeket, amelyek jogellenes tevékenység folytatására utalnak.


Ezeket is ajánljuk


Hadak útján

A számolás joga

A nevek dala


Kommentelj a facebook megosztásnál


#nicelifehu "Különös események zajlanak 1971-ben az amerikai Dél szívében, az észak-karolinai Durhamban. A Ku Klux Klán...

Közzétette: Nicelife2020. március 26., csütörtök