TÚLÉLŐ

A film egy ember utazásának története a kimondhatatlan borzalmaktól a szabadságig, a megbocsátásig és a megváltásig.Harry Haft, aki túlélte az auschwitzi koncentrációs tábor borzalmait, a háború után bokszoló lett az Egyesült Államokban. A fogságban a túlélésért egy német tiszt kívánalmai szerint kellett élet-halál harcot vívnia fogolytársaival, biztosítva ezzel életben maradását.

Az emlékek és a bűntudat kísérti tettei miatt, amikor is egy nagyszabású bokszmeccsre készül, amelyet fel akar használni arra, hogy megtalálja a tőle elszakított első szerelmét. A terve nem sikerül, majd egy idő után megnősül, családot alapít, azonban a borzalmak emléke folyamatosan kísérti. A filmben a jelen eseményei mellett folyamatosan megismerjük azokat az eseményeket, amelyek a múltban történtek, többek között azt is, hogy a legjobb barátja ellen is halálig folyó harcot kellett vívnia a tisztek szórakoztatására.A teljes keresztény filmekkel ellentétben az ajánló filmjei nem kimondottan keresztény alkotások, hanem olyan értéket közvetítő filmek, amelyeket érdemes megnézni. Ebben a kategóriában csak hivatalos előzetesek vannak.


A nicelife.hu csak beágyazási kódokat használ fel, amelyek külső videó portálokon feltöltött tartalmakra mutatnak. Oldalunk a hozzáférhetővé tett tartalmakat jogilag nem ellenőrzi, és nem keres olyan tényeket vagy körülményeket, amelyek jogellenes tevékenység folytatására utalnak.


Ezeket is ajánljuk


Albert Schweitzer - Egy élet afrikáért

Férfibecsület

Hotel Mumbai


Kommentelj a facebook megosztásnál


#nicelifehu Harry Haft, aki túlélte az auschwitzi koncentrációs tábor borzalmait, a háború után bokszoló lett az...

Közzétette: Nicelife2023. január 20., péntek