WILL

A 11 éves Will Brennan (Perry Eggleton) a világ egyik legnagyobb Liverpool drukkere. A dél-angliai fiúiskolában a sport iránti szeretete az egyetlen, amibe kapaszkodhat. Majd a semmiből egyszer csak feltűnik rég nem látott apja (Damian Lewis), két jeggyel az év (2005) legnagyobb meccsére: az UEFA-Bajnokok Ligája döntőjére Isztambulban.Az idillt szomorú esemény árnyékolja be, Will édesapja váratlanul meghal. A kisfiú a történtek ellenére is szeretne eljutni a döntőre. Elszökik az iskolából, és útközben megismerkedik Alekkel (Kristian Kiehling), a korábbi jugoszláv futballsztárral, aki a polgárháború miatt hagyta abba a játékot. Bár kezdetben ódzkodik attól, hogy segítsen a kisfiúnak, végül mégis kötélnek áll, s közös kalandjaik során ő is újra önmagára talál, amikor mindent megtesz, hogy Will elérje álmát.

Innentől kezdetét veszi egy kalandokkal teli út Isztambulba, az Atatürk Stadionba.

A filmben szerepel a Pool jelenlegi edzője Kenny Dalglish és két játékos is, Steven Gerrard és Jamie Carragher. Érdekesség, hogy a rendező egy hölgy, Ellen Perry.


A teljes keresztény filmekkel ellentétben az ajánló filmjei nem kimondottan keresztény alkotások, hanem olyan értéket közvetítő filmek, amelyeket érdemes megnézni. Ebben a kategóriában csak hivatalos előzetesek vannak.


A nicelife.hu csak beágyazási kódokat használ fel, amelyek külső videó portálokon feltöltött tartalmakra mutatnak. Oldalunk a hozzáférhetővé tett tartalmakat jogilag nem ellenőrzi, és nem keres olyan tényeket vagy körülményeket, amelyek jogellenes tevékenység folytatására utalnak.


Ezeket is ajánljuk


Vissza a csúcsra

Büszkeség

Ebgondolat