WILL

A 11 éves Will Brennan (Perry Eggleton) a világ egyik legnagyobb Liverpool drukkere. A dél-angliai fiúiskolában a sport iránti szeretete az egyetlen, amibe kapaszkodhat. Majd a semmiből egyszer csak feltűnik rég nem látott apja (Damian Lewis), két jeggyel az év (2005) legnagyobb meccsére: az UEFA-Bajnokok Ligája döntőjére Isztambulban.Az idillt szomorú esemény árnyékolja be, Will édesapja váratlanul meghal. A kisfiú a történtek ellenére is szeretne eljutni a döntőre.

Elszökik az iskolából, és útközben megismerkedik Alekkel (Kristian Kiehling), a korábbi jugoszláv futballsztárral, aki a polgárháború miatt hagyta abba a játékot. Bár kezdetben ódzkodik attól, hogy segítsen a kisfiúnak, végül mégis kötélnek áll, s közös kalandjaik során ő is újra önmagára talál, amikor mindent megtesz, hogy Will elérje álmát. Innentől kezdetét veszi egy kalandokkal teli út Isztambulba, az Atatürk Stadionba.

A filmben szerepel a Pool jelenlegi edzője Kenny Dalglish és két játékos is, Steven Gerrard és Jamie Carragher. Érdekesség, hogy a rendező egy hölgy, Ellen Perry.

 

A teljes keresztény filmekkel ellentétben az ajánló filmjei nem kimondottan keresztény alkotások, hanem olyan értéket közvetítő filmek, amelyeket érdemes megnézni. Ebben a kategóriában csak hivatalos előzetesek vannak.

A nicelife.hu csak beágyazási kódokat használ fel, amelyek külső videó portálokon feltöltött tartalmakra mutatnak. Oldalunk a hozzáférhetővé tett tartalmakat jogilag nem ellenőrzi, és nem keres olyan tényeket vagy körülményeket, amelyek jogellenes tevékenység folytatására utalnak.


EZEKET LÁTTAD MÁR?

Nyárutó

Hadak útján

Az olajfa


Szólj hozzá!
Csak azután érhető el a facebook like és comment plugin, hogy bekapcsoltad a facebook beállításoknál a "nem kötelező cookie"-kat!