CSAK A KRITIZÁLÁS (10)

Anne Frank videónaplója – avagy milyen volt az élet zsidóként a náci megszállás alatt.
Milyen lett volna, ha Anne Frank videónaplót vezet naplóírás helyett?
Kövesd velünk Anne frank 15 részes videónaplóját hétről hétre a nicelife oldalán!"Rosszul vagyok az állandó nyavalygásaiktól. Mintha ők szentek lennének…. Ők egyszerűen csak nem tudják, hogy a legnagyobb kritikusom én magam vagyok. Nagyon jól esne, ha valaki oda jönne hozzám...és valami kedveset mondana rólam....De nem. Ez sosem fog megtörténni."

"Olyanokkal veszekedni, akik közömbösek a számunkra, tényleg bolondság; olyanokkal viszont, akik nem közömbösek, más a helyzet. Mert őket szeretjük, és inkább fájdalmat érzünk, semmint dühöt, ha veszekedni kezdenek vagy olyasmit tesznek, amiből veszekedés lesz."


"A legtöbb ember azt hiszi, hogy a szülőknek kell nevelni a gyerekeket, igyekezniük a jellemüket a lehető legjobban alakítani, ez azonban egyáltalán nem igaz. A gyerekeknek kezdettől fogva önmagukat kell nevelniük, önállóan kell kialakítaniuk jellemüket."

"Vannak emberek, akik nem érik be azzal, hogy saját gyermeküket neveljék, hanem ismerőseik gyermekének nevelésébe is beleavatkoznak." (Anne Frank naplója)


Ezeket is ajánljuk


Megrémülve (4)

Boldogság (5)

Veszekedés apával (6)


Kommentelj a facebook megosztásnál


#nicelifearchiv "Olyanokkal veszekedni, akik közömbösek a számunkra, tényleg bolondság; olyanokkal viszont, akik nem...

Közzétette: Nicelife2022. október 8., szombat