SZABADSÁGRA VÁGYVA (11)

Anne Frank videónaplója – avagy milyen volt az élet zsidóként a náci megszállás alatt.
Milyen lett volna, ha Anne Frank videónaplót vezet naplóírás helyett?
Kövesd velünk Anne frank 15 részes videónaplóját hétről hétre a nicelife oldalán!"Anya azt mondja, amikor szomorú vagy, gondolj arra a sok szörnyűségre, ami a világban van és örülj annak, hogy nem veled történik. De én azt gondolom: menj ki. Sétálj egyet. Figyelj arra a sok gyönyörű dologra, ami ott él körülötted, és fedezd fel a boldogságot önmagadban. Ha boldog vagy, másokat is boldoggá teszel."

"Mindig marad valami szép, a természet, a napsugár, a gondolat szabadsága, amikért élni érdemes. Erre kell felfigyelni, akkor újra magunkra és Istenre találunk, és meglesz a lelki nyugalmunk. És aki maga boldog, az másokat is boldogít. Akiben bátorság van és önbizalom, az nem pusztul el a bajban."


"Eredj ki a szabadba, ki a földekre, a természetbe, a napfényre. Eredj, és magadban akard föllelni a boldogságot; gondolj a benned és körülötted rejlő sok szépségre, és boldog leszel." (Anne Frank naplója)


EZEKET LÁTTAD MÁR?

Veszekedés apával (6)

A hőseink (13)

D-nap (9)


Szólj hozzá!
Csak azután érhető el a facebook like és comment plugin, hogy bekapcsoltad a facebook beállításoknál a "nem kötelező cookie"-kat!