A HŐSEINK (13)

Anne Frank videónaplója – avagy milyen volt az élet zsidóként a náci megszállás alatt.
Milyen lett volna, ha Anne Frank videónaplót vezet naplóírás helyett?
Kövesd velünk Anne frank 15 részes videónaplóját hétről hétre a nicelife oldalán!"Olyan természetessé vált számunkra, hogy mindennel ellátnak minket. Pedig ez egyáltalán nem az. Éppen azon gondolkodtam, milyen nehéz lehet egy ilyen nagy titkot megtartani... Szerintem annyira jó, hogy mindezt megteszik értünk. Sosem szabad elfelejtenünk, hogy kockára tették értünk az életüket."

"Senkinek egy pillanatot sem kell várnia ahhoz, hogy elkezdje jobbá tenni a világot!" (Anne Frank naplója)


"Az emberek nagysága nem a gazdagságban vagy a hatalomban rejlik, hanem a jellemben és a jóságban. Minden ember ugyanúgy ember, mint a többi, minden embernek vannak hibái és hiányosságai, de születésétől fogva mindenkiben rengeteg jóság is van. S ha az ember arra törekedne, hogy inkább felszínre hozza a jóságot, mint elfojtsa magában, s a szegény embereknek megadná azt az érzést, hogy ők is emberek, ehhez nem csak pénzre vagy vagyonra van szükség, mert ebből nincs mindenkinek elajándékozni valója." (Anne Frank naplója)

"Milyen csodálatos, hogy egyetlen percet sem kell várnia senkinek, hogy belekezdjen a világ fokozatos megváltoztatásába! Milyen csodálatos, hogy mindenki, legyen kicsi vagy nagy, közvetlenül tehet azért, hogy legyen igazságosság, és mindenki részesülhessen is belőle!" (Anne Frank naplója)

"Adj és kapni fogsz, sokkal többet, mint valaha gondoltad volna. Adj, adj mindig többet és többet, bízz, tarts ki, és adj! Az adakozástól még senki nem lett szegény!" (Anne Frank naplója)


EZEKET LÁTTAD MÁR?

D-nap (9)

Boldogság (5)

A két Anne (14)


Szólj hozzá!
Csak azután érhető el a facebook like és comment plugin, hogy bekapcsoltad a facebook beállításoknál a "nem kötelező cookie"-kat!