KÖSZÖNTÜNK, GYÓGYÍTÓ SZOLGÁLAT

"Az Úrnak Lelke van énrajtam, mivelhogy felkent engem, hogy a szegényeknek az evangéliumot hirdessem, elküldött, hogy a töredelmes szívűeket meggyógyítsam, hogy a foglyoknak szabadulást hirdessek és a vakok szemének megnyílását, hogy szabadon bocsássam a lesújtottakat, hogy hirdessem az Úrnak kedves esztendejét." (Lukács evangéliuma 4:18-19)Krisztus - hogy beteljesítse Ézsaiás e hihetetlen próféciáját - az ember teljes lényére kiterjedő gyógyítói szolgálatot végzett. Ha imádkozó szívvel olvasod ezt a szakaszt, és figyelmesen elemzed, akkor felfedezed, hogy az Üdvözítő szolgálata magába foglalta a lelki és érzelmi gyógyítást, az eltorzult látásmód helyreállítását, az emlékek és függőségek okozta megkötözöttség gyógyítását, a spiritiszta hatásoktól való szabadítást, valamint a hamis jövőképtől való megmenekülést is. Mindenkinek szüksége van Jézus gyógyító hatalmára életének egyetlen vagy akár több területén is. Egyes esetekben akkor következik be a megújulás, amikor a Szentlélek az igazság Igéjéhez irányítja a szenvedő lelket. Mások akkor jutnak el a megkönnyebbülésre, amikor mennyei Atyjukkal beszélnek imában. A Lélek azonban leggyakrabban más keresztényeken keresztül munkálkodik, akik önmaguk is gyógyult gyógyítók.

Maui szigetén találkoztam egy kis csoporttal Jeannette Coon otthonában. Donovan és Jacque Kay is jelen voltak 6 hónappal korábban a Lahaina gyülekezetben, amikor Barry lelkésszel, Norma Crabtree-vel és még néhány taggal együttesen vállalkoztunk egy különleges imára a betegekért. Azóta mindnyájan megtapasztaltuk életünk valamely területén Isten gyógyító hatalmát. Az utolsó estén Jacque Kay bizonyságot tett a kis csoportnak arról, hogy miként gyógyította meg őt az Úr az Addison-kórból, amikor fél évvel korábban imádkoztunk érte. Figyelemreméltó még, micsoda változást láthattunk vendéglátónk, Jeannette életében is, aki szintén kérte imáinkat, és végre legyőzte a koffein-kapszuláktól való függőségét, ami nem kevesebb, mint 30 éven át tartotta rabságában.

Imádság a mai napra
"Uram, kérlek, add nekem továbbra is Szentlelked kenetét, hogy én is eszköze lehessek gyógyító szolgálatodnak, amely az emberi élet minden területét magába foglalja!"


Szólj hozzá!
Csak azután érhető el a facebook like és comment plugin, hogy bekapcsoltad a facebook beállításoknál a "nem kötelező cookie"-kat!