A SZERETET MINDIG A LEGJOBBAT HISZI

Negyven nap, amely megváltoztatja a világot! Legalábbis a tiédet kedves olvasó! De ha te változol, változik a házasságod, változik a családod is. És változik a körülötted levő világ is. És gondolj csak bele, hogy mi minden történhet, ha ezeket a változásokat a szeretet szítja?"A szeretet mindent hisz, mindent remél."
(1Korinthus 13:7)

• A szíved mélyén van egy hely, amit "megbecsülés termének" hívnak. Ez az a hely, ahol gondolataid járnak, amikor társadban pozitív dolgokat fedezel fel. Falait olyan kifejezések borítják, mint "őszinte", "intelligens"; ezeket már felfedezted a társadban. Minél több időt töltesz itt, annál hálásabb leszel érte.

• A "becsmérlés terme" társad gyengeségeiről, hibáiról szól. Ha sok időt töltesz ebben a szobában, a társadról nem sok jót fogsz érezni. A keserűség szobája ez, ahol kiszeretünk a másikból.

• Itt az ideje, hogy beköltözz a megbecsülés szobjába! Házastársad egy élő, kiolvasásra váró könyv. Képességeit, adottságait, mint rejtett kincseket fogod felfedezni. Döntsd el, hogy pozitívan gondolsz rá.

"Ha van valami erény és van valami dicséretre méltó, ezekről gondolkodjatok." (Filippi 4:8)


Amennyiben szeretnél alaposabban megismerkedni a 40 nap varázsával, itt meg tudod vásárolni a könyvet: https://www.immanuel.hu/konyv.php?id=21

A filmet pedig megtekintheted itt:
https://nicelife.hu/galeria/film/fireproof.php

A szeretet nem gerjed haragra A szeretet nem féltékeny