A SZERETET NEM FÉLTÉKENY

Negyven nap, amely megváltoztatja a világot! Legalábbis a tiédet kedves olvasó! De ha te változol, változik a házasságod, változik a családod is. És változik a körülötted levő világ is. És gondolj csak bele, hogy mi minden történhet, ha ezeket a változásokat a szeretet szítja?"Mert a buzgó szerelem erős, mint a halál;
féltékenysége hajthatatlan, mint a sír, lángjai tűznek lángjai."
(Énekek éneke 8:6, angol fordítás)

• A féltékenység rendkívül erős hajtóerő. Mindazonáltal lehet jogosan és jogtalanul is érezni. Ha valaki, akit szeretsz és elfordítja tőled a szívét, okkal vagy féltékeny.

• Ha nem oldod fel a benned levő negatív érzéseket a szeretetben, az olyan tettekre fog vezetni, amely a Biblia szerint mindenféle gonosz cselekedethez fog vezetni. (Jakab 3:14, 4:1-2)

• Segítőtársak vagytok ebben a kapcsolatban, vagy vetélytársak? Itt az ideje, hogy egymás sikerei közelebb hozzanak titeket egymáshoz, hogy nagyobb lehetőségetek legyen kimutatni az egymás iránt érzett igaz, őszinte szeretetet.

"A búsulásban kegyetlenség van, és a haragban áradás; de ki állhatna meg a féltékenység előtt?"
(Példabeszédek 27:4, angol fordítás)

"Örüljetek az örülőkkel, és sírjatok a sírókkal." (Római levél 12:15)


Amennyiben szeretnél alaposabban megismerkedni a 40 nap varázsával, itt meg tudod vásárolni a könyvet: https://www.immanuel.hu/konyv.php?id=21

A filmet pedig megtekintheted itt:
https://nicelife.hu/galeria/film/fireproof.php

A szeretet mindig a legjobbat hiszi A szeretet jó benyomást kelt