A SZERETET JÓ BENYOMÁST KELT

Negyven nap, amely megváltoztatja a világot! Legalábbis a tiédet kedves olvasó! De ha te változol, változik a házasságod, változik a családod is. És változik a körülötted levő világ is. És gondolj csak bele, hogy mi minden történhet, ha ezeket a változásokat a szeretet szítja?"Köszöntsétek egymást szeretet csókjával."
(1Péter 5:14)

• Eddigi utazásunk során a szeretet különböző megjelenési formáit jártuk körül. Azonban az az aprócska mozzanat, ahogyan köszöntöd a társad nap mint nap, meglepő jelentőséggel bír. Kapcsolatod állapotáról nagyon sokat elárul az, ahogyan üdvözlitek a másikat.

• Amikor valaki érezteti veled, hogy örül a találkozásnak, az önbecsülést ad számodra. Sokkal fontosabbnak és értékesebbnek érzed magad. Társad megérdemli-e tőled ezt a kiváltságot?

• Gondold végig, hogyan szoktad üdvözölni társad! Érzi a köszöntésből, hogy szereted? Ne feledd, a szeretet egy döntés! Határozd el, hogy üdvözlésedet is a szeretet vezérli!

"Mert sok örömünk és vigasztalásunk van a te szeretetedben." (Filemon 1:7)


Amennyiben szeretnél alaposabban megismerkedni a 40 nap varázsával, itt meg tudod vásárolni a könyvet: https://www.immanuel.hu/konyv.php?id=21

A filmet pedig megtekintheted itt:
https://nicelife.hu/galeria/film/fireproof.php

A szeretet nem féltékeny A szeretet feltétel nélküli