A SZERETET FELELŐSSÉGRE VONHATÓ

Negyven nap, amely megváltoztatja a világot! Legalábbis a tiédet kedves olvasó! De ha te változol, változik a házasságod, változik a családod is. És változik a körülötted levő világ is. És gondolj csak bele, hogy mi minden történhet, ha ezeket a változásokat a szeretet szítja?"Hiábavalók lesznek a gondolatok, mikor nincs tanács;
de a tanácsosok sokaságában előmennek."
(Példabeszédek 15:22)

• Élete során mindenkinek jól jön a bölcs tanács. A bölcsek örömmel fogadják, az ostobák pedig nem kérnek belőle. A bölcs tanács olyan, akár egy térkép egy fontos utazáshoz. A bölcsesség értékesebb az aranynál. Ha nem fogadod el, az olyan, mintha értékes érmeket hagynál kihullani a kezedből.

• A jó házassági tanácsadók figyelmeztetnek a rossz döntések előtt, de örülnek is veletek, ha házasságotok jó irányba halad, és fejlődik.

• És neked van olyan valaki, aki a szemedbe mondja az igazat? Szükségetek van mindkettőtöknek ilyen barátokra. De vigyázz! Vannak olyanok is, aki arra bátorítanak, hogy legyél önző, sőt ha kell saját boldogságod érdekében hagyd ott társadat. Ők a rossz hatások hordozói.

"A győzelem pedig sok tanácsos által van." (Példabeszédek 11:14, angol fordítás)


Amennyiben szeretnél alaposabban megismerkedni a 40 nap varázsával, itt meg tudod vásárolni a könyvet: https://www.immanuel.hu/konyv.php?id=21

A filmet pedig megtekintheted itt:
https://nicelife.hu/galeria/film/fireproof.php

Szeretet és Isten szeirinti élet A szeretet Isten Igéje

Ezeket is ajánljuk


# Kapcsolataink # Merjszeretni # Archívum

A szeretet bátorít

A szeretet lehetetlen

A szeretet nem otromba