SZERETET ÉS ISTEN SZERINTI ÉLET

Negyven nap, amely megváltoztatja a világot! Legalábbis a tiédet kedves olvasó! De ha te változol, változik a házasságod, változik a családod is. És változik a körülötted levő világ is. És gondolj csak bele, hogy mi minden történhet, ha ezeket a változásokat a szeretet szítja?"A szeretet nem örül a hamisságnak, de együtt örül az igazsággal"
(1Korinthus 13:6)

• Könnyen magával ragadhat a tömeg hangja. Ha sokan teszik, vagy mondják, hogy valami értékes, akkor könnyen mi is elfogadjuk ezt a feltételezést. Az igazság az, hogyha Isten Igéjében keressük a "valódi élet" jelentését, minden drámai módon átrendeződik.

• Mikor vagy legbüszkébb férjedre? Egy jó sporteredmény után, vagy amikor összehívja a családot esti imára? Minek örülsz a legjobban feleséged életében? Ha új festéssel látja el a gyerekszobát, vagy amikor megbocsát a szomszédnak amiért a kutyája összepiszkolta a kerteteket?

• Társad életére te vagy a legnagyobb hatással. Mire használod ezt a befolyást? Lehetőséget ad számodra, hogy Istenhez vezesd; de arra is, hogy szégyent hozz rá. A szeretet örül azoknak a dolgoknak, amik Isten számára tetszőek.

"Nincsen annál nagyobb örömem, mintha hallom, hogy az én gyerekeim az igazságban járnak."
(3 János 4)

"Szívemnek egyenessége szerint járok én az én házamban."
(Zsoltárok 101:2, angol fordítás)


Amennyiben szeretnél alaposabban megismerkedni a 40 nap varázsával, itt meg tudod vásárolni a könyvet: https://www.immanuel.hu/konyv.php?id=21

A filmet pedig megtekintheted itt:
https://nicelife.hu/galeria/film/fireproof.php

A szeretet kiegészíti a másikat A szeretet felelősségre vonható