A SZERETET KIEGÉSZÍTI A MÁSIKAT

Negyven nap, amely megváltoztatja a világot! Legalábbis a tiédet kedves olvasó! De ha te változol, változik a házasságod, változik a családod is. És változik a körülötted levő világ is. És gondolj csak bele, hogy mi minden történhet, ha ezeket a változásokat a szeretet szítja?"Hogyha együtt feküsznek is ketten, megmelegszenek;
az egyedülvaló pedig mimódon melegedhetik meg?"
(Prédikátor 4:11)

• Isten az emberiséget egy nővel és férfival indította útjára. Két hasonló, egymást kiegészítő felépítésű teremtménnyel, hogy összhangban éljenek. A másik számára lettünk teremtve.

• Míg egyikőtök szelídebb, a másik hatékonyabban tud nevelni. Egyikőtök jó üzleti érzékkel rendelkezik, a másikra viszont szüksége van, hogy figyelmeztesse nagylelkűségre. Fogadjuk el tehát társunk egyéni jellemvonásait.

"Jobban boldogul kettő, mint egy: fáradozásuknak szép eredménye van. Mert ha elesnek, föl tudják segíteni egymást. De jaj az egyedülállónak, mert ha elesik, nem emeli föl senki."
(Prédikátor 4:9-10)

• Hatékonyságotok együttműködésetektől függ. Fontos döntés előtt állsz? Ne próbálj meg egyedül dönteni; ne zárd ki társad, működj együtt vele! Ha különbözik a véleményetek, az átgondolásra int. Szükségetek van egymásra, hiszen kiegészítitek a másikat.

"Mindezeknek fölébe pedig öltözzétek föl a szeretetet,
mint amely a tökéletességnek kötele."
(Kolossé 3:14)


Amennyiben szeretnél alaposabban megismerkedni a 40 nap varázsával, itt meg tudod vásárolni a könyvet: https://www.immanuel.hu/konyv.php?id=21

A filmet pedig megtekintheted itt:
https://nicelife.hu/galeria/film/fireproof.php

Szeretet és szexuális igények Szeretet és Isten szeirinti élet