SZERETET ÉS SZEXUÁLIS IGÉNYEK

Negyven nap, amely megváltoztatja a világot! Legalábbis a tiédet kedves olvasó! De ha te változol, változik a házasságod, változik a családod is. És változik a körülötted levő világ is. És gondolj csak bele, hogy mi minden történhet, ha ezeket a változásokat a szeretet szítja?"A férjnek teljesítenie kell kötelességét felesége felé, és hasonlóan, a feleségnek is a férj felé."
(1Korinthus 7:3, angol fordítás)

• A Bibliának a tévhittel ellentétben rengeteg mondanivalója van a szexről, mely a férj és feleség számára is áldás. Elvégre Isten teremtette ezt is. Az Énekek éneke többek között bemutatja, hogy a szexuális téren megélt őszinteség és összhang egy magabiztos szerelmi életet eredményez.

• A szerelem megnyilvánulásai közben "egy testté" lesztek. Azonban amikor valamilyen emberi okból nem elégül ki e vágyunk a házasságban, gyengeségünk miatt hajlamosak vagyunk máshol keresni e vágy kielégítését.

"A feleség nem ura a maga testének, hanem a férje;
hasonlóképpen a férj sem ura a maga testének, hanem a felesége."

(1Korinthus 7:4)

"Ne fosszátok meg magatokat egymástól, legfeljebb közös megegyezéssel egy időre..,
nehogy megkísértsen a Sátán titeket azáltal, hogy képtelenek vagytok magatokon uralkodni."

(1Korinthus 7:5)

• A szeretet az egyetlen módja, hogy ez a testi kapcsolat helyreálljon. Veszekedés, duzzogás nem vezet célhoz. Az eddig tanultak - mint például a türelem, és kedvesség - mind hozzá fognak járulni intimitásotok megújulásához.

"Mily szép vagy és mily kedves, gyönyörűséges szerelmem!" (Énekek éneke 7:6)


Amennyiben szeretnél alaposabban megismerkedni a 40 nap varázsával, itt meg tudod vásárolni a könyvet: https://www.immanuel.hu/konyv.php?id=21

A filmet pedig megtekintheted itt:
https://nicelife.hu/galeria/film/fireproof.php

Szeretet és házasság A szeretet kiegészíti a másikat

Ezeket is ajánljuk


# Kapcsolataink # Merjszeretni # Archívum

A szeretet a kívánság ellen hat

A szeretet mindig oltalmaz

A szeretet Isten igéje