SZERETET ÉS HÁZASSÁG

Negyven nap, amely megváltoztatja a világot! Legalábbis a tiédet kedves olvasó! De ha te változol, változik a házasságod, változik a családod is. És változik a körülötted levő világ is. És gondolj csak bele, hogy mi minden történhet, ha ezeket a változásokat a szeretet szítja?"Annakokáért elhagyja a férfiú az ő atyját és az ő anyját,
és ragaszkodik feleségéhez: és lesznek egy testté."
(1Mózes 2:24)

• Ebben az igeversben a házasság eredeti célját olvassuk. Elszakít de össze is köt. Átrendezi a kapcsolatokat és mindent megváltoztat. Szüleid átülnek a tanácsadói székbe, erre azonban nekik is készen kell állniuk.

• Képesek vagytok egységre jutni különféle kérdésekben még az eltérő háttér ellenére is? Isten döntése, az "egy testté" válás képes bármit elérhetővé tenni.

• Különösképpen nehéz, ha egyoldalú kezdeményezés részedről az egységre törekvés. Ha azonban nem adod fel e törekvésedet, kapcsolatotok idővel elkezdi visszatükrözni ezt a beléprogramozott mintát. Merj egyként járni vele!

"Hogy mindnyájan egyek legyetek; s mint te énbennem, Atyám, és én tebenned."
(János 17:21)


Amennyiben szeretnél alaposabban megismerkedni a 40 nap varázsával, itt meg tudod vásárolni a könyvet: https://www.immanuel.hu/konyv.php?id=21

A filmet pedig megtekintheted itt:
https://nicelife.hu/galeria/film/fireproof.php

A szeretet egységet teremt Szeretet és szexuális igények