A SZERETET EGYSÉGET TEREMT

Negyven nap, amely megváltoztatja a világot! Legalábbis a tiédet kedves olvasó! De ha te változol, változik a házasságod, változik a családod is. És változik a körülötted levő világ is. És gondolj csak bele, hogy mi minden történhet, ha ezeket a változásokat a szeretet szítja?"Szent Atyám, tartsd meg őket a te nevedben, akiket nékem adtál, hogy egyek legyenek, mint mi!"
(János 17:11)

• Egység. Összetartozás. Megegyezés. A Szentháromságon keresztül az idők kezdete óta láthatjuk ezt a hármas egységet munkában. Az Atya, a Fiú, és a Szentlélek révén. Mindhárman tökéletesen egyek szándék és akarat tekintetében.

• E isteni háromság a tökéletes összhang példáját tárja elénk. Szeretik, tisztelik egymást. S mivel olyan különös ez a kapcsolat, Isten a házasság révén úgy döntött, mi is megtapasztalhatunk valami hasonlót. Hiszen férj és feleség testileg és szellemileg is "egy testté" kell, hogy váljon.

• Az egység örökkévaló fonál, ami átszövi kapcsolatotokat. Szeresd hát társad úgy, mint aki a testedhez tartozó nlékülözhetetlen rész. Becsüld, tiszteld őt, és ez téged is felemel Isten szemében.

"Az Úr, a mi Istenünk, egy az Úr!" (5Mózes 6:4)


Amennyiben szeretnél alaposabban megismerkedni a 40 nap varázsával, itt meg tudod vásárolni a könyvet: https://www.immanuel.hu/konyv.php?id=21

A filmet pedig megtekintheted itt:
https://nicelife.hu/galeria/film/fireproof.php

A szeretet mozgatórugója Szeretet és házasság

Ezeket is ajánljuk


# Kapcsolataink # Merjszeretni # Archívum

A szeretet egyetért az imában

A szeretet megbecsül

A szeretet nem féltékeny