A SZERETET MOZGATÓRUGÓJA

Negyven nap, amely megváltoztatja a világot! Legalábbis a tiédet kedves olvasó! De ha te változol, változik a házasságod, változik a családod is. És változik a körülötted levő világ is. És gondolj csak bele, hogy mi minden történhet, ha ezeket a változásokat a szeretet szítja?"Jól szolgálván, mint akik az Úrnak szolgálnak és nem embereknek."
(Efézus 6:7, angol fordítás)

• Gyakran nem érzel elegendő inspirációt a szereteted kimutatásához? Ennek a veszélye mindaddig fennáll, amíg nem Isten lesz az oka, hogy szeretsz: ez azért van, mert Őbelőle származik a szeretet.

• Ha azonban Isten mércéje szerint tartod be a játékszabályokat, akkor a többi személy már csupán közvetítő személy; Isten és közted zajlanak le a dolgok. Legyen kedves Isten színe előtt minden tettünk!

• Mostanában sok a nézeteltérés köztetek? Úgy érzed nehezen teszi túl társad magát egy nézeteltérésen? Ne tartsd vissza szereteted, szeresd őt "az Úrért"! Társad nem nyílik meg előtted, esetleg úgy érzed kimérten néz rád? Ne vágj vissza, szeresd akkor is "az Úrért"!

"Én azonban, és az én házam az Úrnak szolgálunk." (Józsué 24:15)


Amennyiben szeretnél alaposabban megismerkedni a 40 nap varázsával, itt meg tudod vásárolni a könyvet: https://www.immanuel.hu/konyv.php?id=21

A filmet pedig megtekintheted itt:
https://nicelife.hu/galeria/film/fireproof.php

A szeretet áldozatot hoz A szeretet egységet teremt