A SZERETET ÁLDOZATOT HOZ

Negyven nap, amely megváltoztatja a világot! Legalábbis a tiédet kedves olvasó! De ha te változol, változik a házasságod, változik a családod is. És változik a körülötted levő világ is. És gondolj csak bele, hogy mi minden történhet, ha ezeket a változásokat a szeretet szítja?"Ő az életét adta érettünk: mi is kötelesek vagyunk odaadni életünket a mi atyánkfiaiért."
(1János 3:16)

• A szeretet a panaszok előtt észreveszi a másik terheit. A szeretet azt akarja, hogy érzékeny legyél a házastársad iránt; áldozatot hoz, és rögtön cselekszik benned a szükségleteire. A szeretet arra késztet, hogy "nemet" mondj arra amit te akarsz, azért hogy "igent" tudj mondani társad szükségleteire.

• Lehet, hogy férjed szomjazik rád szexuálisan? Lehet hogy feleséged szomjúhozik figyelmed és törődésed után? Lehetne folytatni a kielégítetlen szükségletek sorát. Tedd félre a haszontalan dolgokat és ha szüksége van rád hitvesednek, segíts rajta akár csak hallgató füleiddel -néha épp csak ennyi kell.

• Lehet, hogy a megoldás könnyű, de az is lehet, hogy több időbe fog telni. Ne sajnálj segíteni neki. Amikor neki segítesz, segítesz magadnak is.

"Egymás terhét hordozzátok, és úgy töltsétek be a Krisztus törvényét." (Galata 6:2)


Amennyiben szeretnél alaposabban megismerkedni a 40 nap varázsával, itt meg tudod vásárolni a könyvet: https://www.immanuel.hu/konyv.php?id=21

A filmet pedig megtekintheted itt:
https://nicelife.hu/galeria/film/fireproof.php

A szeretet bátorít A szeretet mozgatórugója