A SZERETET BÁTORÍT

Negyven nap, amely megváltoztatja a világot! Legalábbis a tiédet kedves olvasó! De ha te változol, változik a házasságod, változik a családod is. És változik a körülötted levő világ is. És gondolj csak bele, hogy mi minden történhet, ha ezeket a változásokat a szeretet szítja?"Őrizd meg lelkemet és szabadíts meg engem;
ne szégyenüljek meg, hogy benned bíztam."
(Zsoltárok 25:20)

• Irreális elvárások egy házasságban; a csalódottság fő forrása. Ha azonban reálisan látjuk a másikat, figyelembe véve hiányosságait, sokkal nagyobb öröm lesz amikor felelősségteljesen, szeretettel és kedvesen viselkedik.

• A válás szinte elkerülhetetlen, amikor a felek nem engedik meg a másiknak, hogy halandó emberként viselkedjenek. Elvárások helyett legyen tehát a bátorítás légköre otthonotokban.

• Ahogy telnek az évek, az elégedetlenség egyre körbezár. A szeretet azonban bölcs: teret enged a másiknak, ahol önmagává lehet. Még ha magaddal szemben kemény elvárásaid vannak, ne vetítsd ki azt társadra! A házasságot útközben kell élvezni és ízesíteni!

"Gondoljuk át, hogyan ösztökéljük egymást a szeretetre és a jó cselekedetekre."
(Zsidókhoz írt levél, 10:24, angol fordítás)


Amennyiben szeretnél alaposabban megismerkedni a 40 nap varázsával, itt meg tudod vásárolni a könyvet: https://www.immanuel.hu/konyv.php?id=21

A filmet pedig megtekintheted itt:
https://nicelife.hu/galeria/film/fireproof.php

A szeretet felelősségteljes A szeretet áldozatot hoz