A SZERETET FELELŐSSÉGTELJES

Negyven nap, amely megváltoztatja a világot! Legalábbis a tiédet kedves olvasó! De ha te változol, változik a házasságod, változik a családod is. És változik a körülötted levő világ is. És gondolj csak bele, hogy mi minden történhet, ha ezeket a változásokat a szeretet szítja?"Amiben mást megítélsz, abban önmagadat ítéled el;
hiszen ugyanazokat teszed, miközben ítélkezel."
(Róma 2:1)

• Milyen könnyen hibáztatunk másokat, miközben mi olyan gyorsan kitérünk a minket ért kritika elől. És ez igaz a házastársunkra is. A másikat mindig könnyebb hibáztatni. Megvagyunk győződve róla, hogy a mi tettünk és érvünk a helyes, társunknak pedig csak örülnie kellene ennek.

• Eltökélt vagy, hogy társad minden szükségletét betöltsd? Vagy csak az érdekel, hogy ő betölti-e a tieidet? Vállaljunk felelősséget a tásunkért: szeressük, tiszteljük és viseljük gondját, erre hív a szeretet.

• A kérdés tehát, hogy vállalod-e a felelősséget a saját hibáidért? Mondtál-e vagy tettél-e dolgokat társad - vagy Isten - felé, ami nem helyénvaló? A szeretet arra hív, hogy rendezd ezeket. Időbe telhet, amíg a bűnbánó szív kiformálódik benned.

"Minden ember pedig az ő maga cselekedeteit vizsgálja meg,
és akkor csakis önmagára nézve lesz dicsekvése."
(Galata 6:4)


Amennyiben szeretnél alaposabban megismerkedni a 40 nap varázsával, itt meg tudod vásárolni a könyvet:
https://www.immanuel.hu/konyv.php?id=21

A filmet pedig megtekintheted itt:
https://nicelife.hu/galeria/film/fireproof.php

A szeretet megbocsát A szeretet bátorít

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A szeretet jó benyomást kelt

A szeretet megbocsát

A szeretet kedves


Szólj hozzá!
Csak azután érhető el a facebook like és comment plugin, hogy bekapcsoltad a facebook beállításoknál a "nem kötelező cookie"-kat!