A SZERETET EGYETÉRT AZ IMÁBAN

Negyven nap, amely megváltoztatja a világot! Legalábbis a tiédet kedves olvasó! De ha te változol, változik a házasságod, változik a családod is. És változik a körülötted levő világ is. És gondolj csak bele, hogy mi minden történhet, ha ezeket a változásokat a szeretet szítja?"Ha közületek ketten egyetértenek a földön mindabban, amit kérnek,
azt mind megadja nekik az én mennyei Atyám. "
(Máté 18:19, új kiadás)

• Érdekel, hogy mi az az egyetlen dolog, amit ha megváltoztatnál, közös életetek jelentősen javulna? Ez a dolog az együttimádkozás mindennapos gyakorlata. De annak, aki alábecsüli a szellemi dolgokat, csupán nevetségesen hangzik a dolog.

• Nehéz tartósan haragban lenned olyan valakivel, akivel együtt imádkozol. Az imádkozó szív arra ösztönöz, hogy jobban törődj társaddal. Isten számára pedig öröm, ha közösen keresitek jelenlétét.

• Az ima megállítja az indulatok további szívárgását, lecsendesíti a hangos szavakat. De ugyanakkor sokkal több is ennél: ezzel Istent állítjátok mindennek a központjává.

"Jó reggel eléd jut az én imádságom." (Zsoltárok 88:14)


Amennyiben szeretnél alaposabban megismerkedni a 40 nap varázsával, itt meg tudod vásárolni a könyvet: https://www.immanuel.hu/konyv.php?id=21

A filmet pedig megtekintheted itt:
https://nicelife.hu/galeria/film/fireproof.php

A szeretet Isten Igéje A szeretet valóra váltja az álmokat