A SZERETET VALÓRA VÁLTJA AZ ÁLMOKAT

Negyven nap, amely megváltoztatja a világot! Legalábbis a tiédet kedves olvasó! De ha te változol, változik a házasságod, változik a családod is. És változik a körülötted levő világ is. És gondolj csak bele, hogy mi minden történhet, ha ezeket a változásokat a szeretet szítja?"Gyönyörködjél az Úrban, és megadja néked szíved kéréseit."
(Zsoltárok 37:4)

• Elgondolkoztál már azon, hogy mi az, amit a társad nagyon szeretne? A józan ész szerint nem vagyunk képesek megadni mindent a másiknak, amit csak szeretne. De mi van akkor, ha egy kérését csupán azért nem teljesítetted, mert hagytad, hogy túl hamar "nem" legyen a válasz?

• A szeretetnek olykor-olykor tékozlónak kell lennie. Odaadónak. Félretenni a formaságokat, és csak adni. Mi lenne, ha a szeretetnek arra a szintjére lépnél, amely tényleg valóra akar váltani minden álmot?

• Nem lóg mindenen árcédula, amit társad szeretne. A kívánságok sokszor nem is kerülnek pénzbe. Lehet hogy a figyelmedre, az idődre van nagy szüksége. Talán csak arra vágyik, hogy kincsként kezeld őt. Olykor csak egy ölelésre, egy érintésre, egy csókra vágyik a másik, különösebb alkalom nélkül, csak úgy.

"Az Isten pedig hatalmas arra, hogy rátok árassza minden kegyelmét." (2Korinthus 9:8)


Amennyiben szeretnél alaposabban megismerkedni a 40 nap varázsával, itt meg tudod vásárolni a könyvet: https://www.immanuel.hu/konyv.php?id=21

A filmet pedig megtekintheted itt:
https://nicelife.hu/galeria/film/fireproof.php

A szeretet egyetért az imában A szeretet mindenen át megmarad