A SZERETET MINDENEN ÁT MEGMARAD

Negyven nap, amely megváltoztatja a világot! Legalábbis a tiédet kedves olvasó! De ha te változol, változik a házasságod, változik a családod is. És változik a körülötted levő világ is. És gondolj csak bele, hogy mi minden történhet, ha ezeket a változásokat a szeretet szítja?"A szeretet soha el nem fogy."
(1Korinthus 13:8)

• A szeretet a nehézségek ellenére is kitartóan megmarad. Nem hajlandó feladni, ha vissza is utasítják. Sokszor előfordul egy válságba jutott házasságban, hogy az egyik fél igyekszik feltétel nélkül helyrehozni a dolgokat, a másik viszont már inkább kiszállna a kapcsolatból.

• A szeretet soha nem szűnik meg. De ennek a szeretetnek -ahogy néhány nappal ezelőtt olvastad- Isten Igéjére kell felépülnie. Isten igazsága mindig állni fog. Az út során sok fontos dologra buzdítottunk, mint például légy türelmes, és kedves, és légy áldozatkész. Ezek nem csupán kedves ötletek voltak.

• A szeretet minden felvázolt jellemzője Isten Igéjén alapszik. Ha engedtél a Szentléleknek, akkor a te szereteted is ugyanabból az "alapanyagból" áll, mint Isten szeretete, melynek nincs "szavatossága".

"Ő gyönyörködik a változhatatlan szeretetben." (Mikeás 7:18, angol fordítás)


Amennyiben szeretnél alaposabban megismerkedni a 40 nap varázsával, itt meg tudod vásárolni a könyvet:
https://www.immanuel.hu/konyv.php?id=21

A filmet pedig megtekintheted itt:
https://nicelife.hu/galeria/film/fireproof.php

A szeretet valóra váltja az álmokat A szeretet szövetség

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A szeretet engedi a másikat érvényesülni

A szeretet jó benyomást kelt

A szeretet valóra váltja az álmokat


SEGÍTSD KÜLDETÉSÜNKET!


SZÓLJ HOZZÁ!