SZINGAPÚR LEGGAZDAGABB EMBERE A SIKERRŐL

Philip Ng Chee Tat 8,7 milliárd dollárra becsült vagyonával kétségtelenül a legvagyonosabb ember Szingapúrban. Philip 1991 óta a Far East Organization Centre Pte. Ltd. vezérigazgatója, egy rendkívül képzett üzletember, aki éveket töltött el igazgatóként különböző vállalatokat irányítva, amelyek ezen időszak alatt hatalmas profitot termeltek.De Philipet nem a pénz motiválta abban, hogy sikeres legyen az üzleti életben, nyilatkozta egy fiatal üzletembernek, Matthew Yao-nak egy videóban. "Mindannyian megtörtünk" - magyarázza Philip.

"Mindannyiunkban van egy hiányzó rész. Számomra ez az Úr Jézus Krisztus."

Az üzleti vezető elmondta: mindig a jobb életet kereste, jobb célokat, jobb önmagát - mindenből a jobbat, de rájött, hogy folyamatosan csak a rossz és negatív dolgokra koncentrál.

"Amikor rájöttem, hogy nincs olyan, hogy jobb én vagy jobb dolog Jézus nélkül, minden a helyére került", - mondta, és a fiatalokat is arra buzdítja, hogy nézzenek "mélyebbre", az életben, mint a pénz utáni sóvárgás.

Philip Ng Chee Tat kétségtelenül a legvagyonosabb ember Szingapúrban


"Ezt többre értékelem, mint bármit mást", mondta az üzletember az Úrral való kapcsolatáról, megjegyezve, hogy mindenkinek azt kívánja, lelje meg a békéjét és az örömét az életben. Dacára annak, hogy ennyi pénzt birtokolva lényegében bármit megkaphat, amit valaha is akart, a világ üzleti életének ez az óriása megdöbbentő dolgot állít, amit a videóban össze is foglal: semmi sem fogható ahhoz, amikor elfogadod Jézust a szívedben.

"Bizonyára hevesebben ver a szíved a sok pénztől és azoktól az anyagi javaktól, amelyeket a pénzzel megvehetsz", - mondta. "Azonban úgy kezdődik, hogy elfogadod, hogy megtörtél és valami hiányzik az életedben. Nekem személy szerint ez a hiányzó rész az ÚR Jézus Krisztus."


Ezeket is ajánljuk


# Elgondolkodtató # Archívum

Süllyedő sziget

A fiú

A tükör