110 ÉVES NŐ ISTENRŐL

A texasi nő, aki 2019. július 27-én ünnepelte 110. születésnapját, nem az étrendnek vagy a géneknek tulajdonítja a hosszú életét, hanem egyedül Istennek."Isten áldása ez. Ő az egyetlen, aki megtart engem. Ezért élek."

- mondta Elizabeth Francis az ABC 13-nak Houstonban. Francis 1909-ben születetett Louisianaban. - abban az évben, amikor William Howard Taft volt az elnök. Wilbur és Orville Wright éppen hat évvel korábban szálltak fel híressé vált repülőgépükkel. Még nem kezdődött el az I. világháború. Még éltek a polgárháború veteránjai.

1909-ben Amerikában a nők várható élettartama mindössze 54 év volt. Francis a duplájánál is többel múlta felül ezeket az esélyeket, amikor 2019.július 27.-én megünnepelte 110. születésnapját. Ebben az évben Francis a születésnapját a családjával, barátaival, a gyülekezeti vezetőkkel és sok lufival ünnepelte. Még "Boldog születésnapot" feliratú koronája is volt.

A texasi nő nem az étrendnek vagy a géneknek tulajdonítja a hosszú életét, hanem egyedül Istennek


Az Elizabeth születésnapját ünneplő családhoz és a gyülekezeti vezetőkhöz csatlakozott Houston polgármestere, Sylvester Turner is. A Louisianaban született és a texasi Houstonban élő Francis hat generáció családtagjainak társaságát élvezheti. Az ABC 13 szerint a 110 éves hölgy mentálisan ép és a "körülményekhez képest egészséges".

"Nagyon különleges, hogy láthatta minden unokáját felnőni és az életük része lehet", mesélte Francis unokája, Ethel Harrison. Az ABC 13 beszámolója szerint a Francis család a születésnapi ünnepségről úgy mesélt, mint a családfő élete következő évszázada megünneplésének tökéletes lehetőségéről. A San Antonio-i Fox szerint jelenleg a világ legidősebb ismert élő embere a 116 éves, Japánban élő Kane Tanaka.


Ezeket is ajánljuk


# Elgondolkodtató # Archívum

Várj 3 napot!

Élet mese

Az apa megdöbbentő üzenete