8 keresztény érték,
amellyel Jézus nem értene egyet

Mi történne, ha kiderülne, hogy bizonyos keresztény értékek, amelyeket Jézus követésével azonosítunk, valójában nem is keresztények? Tetszik vagy sem, a kultúra is alakítja Jézus-képünket..


Mi az egyház ma? Lelki egyensúly
Sanders szerint a járvány rámutatott, hogy Istennel a nappaliban, a természetben és még a tévében is találkozhatunk. Keresztény hitünk egyik alapja, hogy Istent semmi sem akadályozhatja meg, hogy velünk kapcsolatba kerüljön, ha mi keressük Őt.

Üzenet a pornót néző apámnak Lelki egyensúly
Amikor az emberek ilyen, ártatlannak tűnő kísértésnek engednek 'csak egy kicsit', az a bűnös viselkedés szokássá alakulását jelenti. Ennek súlyos következményei lehetnek. Ez a 'dédelgetés' nyitott ajtó lesz az adott dolognak, hogy újra és újra visszatérjen..Imádság és Ige
10 igevers, amely reményt ad a gyászolóknak
Amikor a halál kopogtat, és romokba dönti a világod, ami addig volt, fordulj a Béke Hercegéhez, aki győztesen uralkodik, Ő győzött a halál felett. Krisztusban a halálnak nincs fullánkja.

Lelki egyensúly
A legfontosabb dolog (lenne) a gyülekezetben
A Gallup új tanulmánya szerint a mai gyülekezetben nem a dicsőítés és nem a pásztor a legfontosabb dolog. Nem a dekoráció, és még csak nem is a felkapott és releváns ifjúsági programok..

Hit és bizalom
15 C.S. Lewis-idézet,
hogy a hited megerősödjön

Amikor Krisztust követjük, mindannyian arra törekszünk, hogy feltétel nélkül és teljes bizalommal ismerjük és kövessük Őt.

Lelki egyensúly
3 erőteljes bátorítás a depressziós
keresztények számára

Depressziósnak lenni olyan, mint egy apokaliptikus szemüveget viselni. Minden sivárnak, hiábavalónak és értelmetlennek tűnik. Isten ígéretei, amelyek általában..

Kapcsolataink
Üzenet a pornót néző apámnak
Először is szeretném tudatni veled, hogy szeretlek, és megbocsátok azért, amit ez a dolog tett velem. Azt is szerettem volna tudatni veled, hogy a pornóhasználatod pontosan mit tett az életemmel..

Kapcsolataink
Kedves férj, a feleséged magányos!
A feleségedtől azt hallottam, hogy szüksége van a figyelmedre. Azt mondja, hogy magányos. Elszigeteltnek és figyelmen kívül hagyottnak érzi magát. Az élete a gyerekek, a munka és..

Lelki egyensúly
10 mérgező viselkedésforma
a gyülekezetben

Ugyanúgy érvényes a gyülekezetre is a mérgező étel példája. Szeretnék kiemelni néhány mérgező keresztényi viszonyulást a mai gyülekezetben.

Hit és bizalom
Sátán támadása alatt állsz?
Sátán el akarja terelni a figyelmünket, és lerombolni az ellenállásunkat. Tehát, ha azon kapod magad, hogy lelki támadás alatt érzed magad, hogy lelki támadás alatt érzed magad, tízből kilencszer azt állíthatod, hogy..

# CikkA hit hírei

Börtönökben a 'Kiválasztott'

A New Age mozgalom egykori tagjának megtérése

Dédnagymama a TikTokon: "a földi élet csak egy pillanat"

Az Atlétikai Szövetség döntése a transznemű nők..


Cikkek

Mi az egyház ma?

A pornográfia ajtót nyit a démoni befolyás számára

8 keresztény érték, amellyel Jézus nem értene egyet

Üzenet a pornót néző apámnakFilmek

A Jézus Forradalom

Testvérek

Tedd le az életed!

#Jézus - Apám nevében


Médiatár

Feladtak mindent, hogy segíthessenek

Hol lesz a fenevad bélyege?

A Hegyi beszéd: Az igazi kincs

A Hegyi beszéd: Az imádkozás        

f-g
f-v
r
v
y-u

em