A SZERETET MEGBECSÜL

Negyven nap, amely megváltoztatja a világot! Legalábbis a tiédet kedves olvasó! De ha te változol, változik a házasságod, változik a családod is. És változik a körülötted levő világ is. És gondolj csak bele, hogy mi minden történhet, ha ezeket a változásokat a szeretet szítja?"Úgy kell a férfiaknak szeretni az ő feleségüket, mint az ő tulajdon testüket."
(Efézus 5:28)

• Isten azért adta a házasságot, hogy "egy testté" legyetek. Amikor szeretettel fordulsz a társadhoz, azzal magadat is szereted. Amikor pedig bántod őt, magadnak is ártasz, hiszen életetek összefonódott. Hatással vagytok egymás életére.

• Itt az ideje, hogy engedj a szeretet átformáló erejének! Mindezek fényében gondolj bele, hogyan bánsz társad testével. Olyan becses az számodra, mint a sajátod? Tisztelettel bánsz vele?

• Ne engedd, hogy a körülöttüd lévő világ kultúrája határozza meg a házasságod értékét! Isten azt nem egy eldobható dolognak tervezte. Aki a másikat szereti, önmagával tesz jót. Becsüld meg őt!

"És felelvén Jézus, monda néki: 'Mit akarsz, hogy cselekedjem veled?' " (Márk 10:51)


Amennyiben szeretnél alaposabban megismerkedni a 40 nap varázsával, itt meg tudod vásárolni a könyvet: https://www.immanuel.hu/konyv.php?id=21

A filmet pedig megtekintheted itt:
https://nicelife.hu/galeria/film/fireproof.php

A szeretet feltétel nélküli A szeretet engedi a másikat érvényesülni

Ezeket is ajánljuk


# Kapcsolataink # Merjszeretni # Archívum

A szeretet mindenen át megmarad

A szeretet gyönyörködik a társában

A szeretetet Isten elégíti meg