A SZERETET ENGEDI A MÁSIKAT ÉRVÉNYESÜLNI

Negyven nap, amely megváltoztatja a világot! Legalábbis a tiédet kedves olvasó! De ha te változol, változik a házasságod, változik a családod is. És változik a körülötted levő világ is. És gondolj csak bele, hogy mi minden történhet, ha ezeket a változásokat a szeretet szítja?"Ne nézze ki-ki a maga hasznát, hanem mindenki a másokét is."
(Filippi 2:4)

• A makacsság "gyári alapfelszereltség" mind a férj-, mind pedig a feleség-modellek esetében. A saját vélemények védelmezése, ha úgy tetszik. Ez azonban kellemetlen pillanatokat okoz; valakinek pedig előbb-utóbb engednie kell.

• Mint minden dolognak, a makacsságnak is van ellentétje. Erre van szükségetek ahhoz, hogy átlendülhessetek egyhamar az említett holtpontokon: ez a készségesség.

• Nem fogtok mindig egyetérteni. Azonban ne ellenségként tekints társadra, hanem úgy, mint a legközelebbi barátodra! És amikor szükséges, engedj neki! Hosszútávon jót teszel házasságodnak.

"Annakokáért az a hozzáállás legyen bennetek, amely volt a Krisztus Jézusban is."
(Filippi 2:5, angol fordítás)

"Ha lehetséges, amennyire rajtatok áll, minden emberrel békességben éljetek."
(Róma 12:18)


Amennyiben szeretnél alaposabban megismerkedni a 40 nap varázsával, itt meg tudod vásárolni a könyvet: https://www.immanuel.hu/konyv.php?id=21

A filmet pedig megtekintheted itt:
https://nicelife.hu/galeria/film/fireproof.php

A szeretet megbecsül A szeretet becsületesen küzd