A SZERETET GYÖNYÖRKÖDIK A TÁRSÁBAN

Negyven nap, amely megváltoztatja a világot! Legalábbis a tiédet kedves olvasó! De ha te változol, változik a házasságod, változik a családod is. És változik a körülötted levő világ is. És gondolj csak bele, hogy mi minden történhet, ha ezeket a változásokat a szeretet szítja?"Élvezd életedet a te feleségeddel, akit szeretsz, a te gyorsan elmúló életed minden napján."
(Prédikátor 9:11, angol fordítás)

• Ezen az úton a legfontosabb megtanulnod, hogy a szívedet nem követned kell, hanem vezetni. Ne az érzelmek vezessenek. Ültesd őket a hátsó ülésre, add tudtukra, hogy hova tartasz!

• Emlékezz arra, miért lettél szerelmes társadba! Keresd társaságát, örülj hitvesednek! Vagyis döntsd el, hogy szeretni fogod, és fogadd őt vissza a szívedbe!

• Ha hirtelen haragú, vagy önző vagy, az nem egy előre beprogramozott jellemvonás. Csupán arról van szó, hogy így döntöttél. De dönthetsz a jó mellett is. Te vezetted magad ide. Itt az ideje tehát kivezetned szíved innen, és élvezd újra társad társaságát!

"Mint az almafa az erdőnek fái közt, olyan az én szerelmesem az ifjak közt.
Az ő árnyékában felette igen kívánok ülni; és az ő gyümölcse gyönyörűséges az én ínyemnek."
(Énekek Éneke 2:3)

"Adjad, fiam, a te szívedet nékem, és a te szemeid hadd gyönyörködjenek az én utaimban."
(Példabeszédek 23:26, angol fordítás)


Amennyiben szeretnél alaposabban megismerkedni a 40 nap varázsával, itt meg tudod vásárolni a könyvet: https://www.immanuel.hu/konyv.php?id=21

A filmet pedig megtekintheted itt:
https://nicelife.hu/galeria/film/fireproof.php

A szeretet becsületesen küzd A szeretet tiszteletet gyakorol