A SZERETET TISZTELETET GYAKOROL

Negyven nap, amely megváltoztatja a világot! Legalábbis a tiédet kedves olvasó! De ha te változol, változik a házasságod, változik a családod is. És változik a körülötted levő világ is. És gondolj csak bele, hogy mi minden történhet, ha ezeket a változásokat a szeretet szítja?"A férfiak hasonlóképpen, együtt lakjanak értelmes módon feleségükkel, az asszonyi nemnek, mint gyöngébb edénynek tisztességet tévén, mint akik örökös társaik az élet kegyelmében."
(1Péter 3:7)

• Valakit tisztelni azt jelenti, hogy megbecsülöd. Udvariasan és kultúráltan viszonyulsz hozzá, és szavai fontosak számodra. Méltányold a társad mondanivalóját!

• Amikor házasságot köt két ember, a "házasság szentsége" révén szentté kell, hogy váljon a másik számára. Ennek a kapcsolatnak nincs párja. Csak vele lépsz intim kapcsolatba, csak vele élsz egy otthonban.

• És a te házasságod hogyan áll ezzel a kérdéssel? Vajon társad azt mondaná, hogy tiszteled és megbecsülöd őt? Úgy tekintesz rá, mint aki felbecsülhetetlen értékű számodra?

"A házasságot mindenkinek tisztelni, a hitvesi ágyat pedig tisztán megőrizni kell."
(Zsidókhoz írt levél 13:4, angol fordítás)

"Tisztelni fogom őket, így nem lesznek jelentéktelenek." (Jeremiás 30:19, angol fordítás)


Amennyiben szeretnél alaposabban megismerkedni a 40 nap varázsával, itt meg tudod vásárolni a könyvet: https://www.immanuel.hu/konyv.php?id=21

A filmet pedig megtekintheted itt:
https://nicelife.hu/galeria/film/fireproof.php

A szeretet gyönyörködik a társában A szeretet közbenjár