A SZERETET KÖZBENJÁR

Negyven nap, amely megváltoztatja a világot! Legalábbis a tiédet kedves olvasó! De ha te változol, változik a házasságod, változik a családod is. És változik a körülötted levő világ is. És gondolj csak bele, hogy mi minden történhet, ha ezeket a változásokat a szeretet szítja?"Szeretett barátom, imádkozom, hogy mindenben jól legyen dolgod,
és légy egészséges, amint jó dolga van a lelkednek."
(3János 2, angold fordítás)

• Megváltoztatni társad szívét nem tudod, de jó gazdája lehetsz. A gazda nem képes rávenni a magot a termésre. Az egyetlen amit megtehet, hogy megfelelő földbe ülteti, locsolja, gondozza. Ezután átadja az egészet Istennek.

• A negyven napos leírásban nincs semmi olyan, ami garancia arra, hogy a társad meg fog változni. Ez az utazás téged bátorít, hogy merj szeretni! Ha végigcsinálod az összes feladatot, az viszont a társadra is hatással lesz. Időbe fog telni, erőteljes segítségedre lehet azonban az imádság.

• Mert az ima tényleg működik. Ez egy olyan csodálatos szellemi dolog, amit egy végtelen és hatalmas Isten teremtett, és ami bámulatos eredményeket hoz. Azonban az ima csak akkor lesz hatékony, ha egy alázatos szívből származik.

"Imádkozzatok egymásért, mert az igaz ember hatékony imája sok minden megnyerésére képes."
(Jakab 5:16, angol fordítás)

"Kérjetek és adatik néktek; keressetek és találtok; zörgessetek és megnyittatik néktek."
(Máté 7:7)

"Ha valaki istenfélő, és az ő akaratát cselekszi, azt hallgatja meg." (János 9:31)


Amennyiben szeretnél alaposabban megismerkedni a 40 nap varázsával, itt meg tudod vásárolni a könyvet: https://www.immanuel.hu/konyv.php?id=21

A filmet pedig megtekintheted itt:
https://nicelife.hu/galeria/film/fireproof.php

A szeretet tiszteletet gyakorol A szeretet bizalmas, meghitt légkört teremt