A SZERETET BIZALMAS, MEGHITT LÉGKÖRT TEREMT

Negyven nap, amely megváltoztatja a világot! Legalábbis a tiédet kedves olvasó! De ha te változol, változik a házasságod, változik a családod is. És változik a körülötted levő világ is. És gondolj csak bele, hogy mi minden történhet, ha ezeket a változásokat a szeretet szítja?"Szeretetet gerjeszt az, aki fátylot borít egy bűnre; aki pedig ismételten előhoz egy dolgot,
elszakasztja egymástól a barátságosokat is."
(Példabeszédek 17:9)

• Közel állhat hozzád egy gyermekkori barát, rokon vagy munkatárs; de a házassági kapcsolattal egyik sem veheti fel a versenyt: éppen ezért van rá olyan nagy szükségünk.

• A titkok, amelyeket csak a társad tud rólad szégyenre ad okot, vagy pedig közelebb hoznak titeket egymáshoz? Biztonságérzetet vagy inkább félelmet éreztek ebben a kapcsolatban? Ha nem érez egyikőtök biztonságot, máshol keresheti azt. Egy másik személy, vagy egy hobbi jó menekülés lehet.

• Életed fő műve kellene, hogy legyen az, hogy jól szereted a hitvesedet. Ha azonban valami miatt megtört köztetek a bizalom, el kell kezdeni újra felépíteni azt! Idő kell hozzá; de az elhatározásod, hogy helyreállítod, ma megszülethet.

"Én az én szerelmesemé vagyok, és az én szerelmesem az enyém." (Énekek éneke 5:19)


Amennyiben szeretnél alaposabban megismerkedni a 40 nap varázsával, itt meg tudod vásárolni a könyvet: https://www.immanuel.hu/konyv.php?id=21

A filmet pedig megtekintheted itt:
https://nicelife.hu/galeria/film/fireproof.php

A szeretet közbenjár A szeretet megértésre törekszik

Ezeket is ajánljuk


# Kapcsolataink # Merjszeretni # Archívum

A szeretet felelősségteljes

A szeretet jó benyomást kelt

A szeretet mindenen át megmarad