A SZERETET MEGÉRTÉSRE TÖREKSZIK

Negyven nap, amely megváltoztatja a világot! Legalábbis a tiédet kedves olvasó! De ha te változol, változik a házasságod, változik a családod is. És változik a körülötted levő világ is. És gondolj csak bele, hogy mi minden történhet, ha ezeket a változásokat a szeretet szítja?"Boldog ember, aki megnyerte a bölcsességet, és az ember, aki megértést szerez."
(Példabeszédek 3:13, angol fordítás)

• Amikor egy férfi próbál meghódítani egy nőt, akkor alaposan "tanulmányozza", többek között azt, hogy mit kedvel. A nők pedig kezdetben csodálattal tekintenek a férfira, mint választottukra. Házasság után ezek az érzések elkezdenek elhalványulni. Kiderül, hogy a "tökéletes társ" is egy törékeny ember.

• Gondolj bele, ha a házasságkötésig tartó tanulmányozás érettségit érne; nem-e kellene folytatnod a főiskolai, egyetemi, majd doktori fokozatig ezt a felfedezést?

• Néhány köztetek lévő probléma forrása egyszerűen csak az, hogy nem értitek meg a másikat. Kötelezd el magad arra, hogy megismered őt! Tanulmányozd! Tegyél fel kérdéseket! Figyelj és hallgass! Kérj Istentől tisztánlátást!

"Szerezz bölcsességet, és minden szerzeményeden szerezz megértést."
(Példabeszédek 4:7, angol fordítás)


Amennyiben szeretnél alaposabban megismerkedni a 40 nap varázsával, itt meg tudod vásárolni a könyvet: https://www.immanuel.hu/konyv.php?id=21

A filmet pedig megtekintheted itt:
https://nicelife.hu/galeria/film/fireproof.php

A szeretet bizalmas, meghitt légkört teremt A szeretet lehetetlen