A SZERETET LEHETETLEN

Negyven nap, amely megváltoztatja a világot! Legalábbis a tiédet kedves olvasó! De ha te változol, változik a házasságod, változik a családod is. És változik a körülötted levő világ is. És gondolj csak bele, hogy mi minden történhet, ha ezeket a változásokat a szeretet szítja?"Szeretteim, szeressük egymást: mert a szeretet Istentől van;
és mindaz, aki szeret, az Istentől született, és ismeri az Istent."
(1János 4:7)

• Ez a negyven napos kaland egy fontos titkot tartogat számodra. Bizonyára sok mindent megtanultál az önzetlenségről, a kedvességről; egy azonban bizonyos: te nem vagy képes feltétel nélküli szeretetet (agapét) előállítani a saját szívedből, az teljesen más dolog.

• De mégis akkor hogyan vagyunk képesek így szeretni? Az agapé szeretetre csak Isten képes. De mivel annyira szeret téged, úgy dönt, hogy rajtad keresztül juttatja kifejezésre.

• Ha nem vagy rendben Istennel, akkor nem tudod igazán és őszintén szeretni a társadat. A kellemetlen hír tehát ez: a szeretet, mely minden próbát kiáll, elérhetetlen mindaddig, amíg azt önmagadban keresed.

"Ő azonban véghetetlen bőséggel képes mindent megtenni,
feljebb hogynem mint kérjük vagy elgondoljuk, a mibennünk munkálkodó erő szerint."

(Efézus 3:20, angol fordítás)

"Embereknél ez lehetetlen, de Istennel minden lehetséges." (Máté 19:26, angol fordítás)


Amennyiben szeretnél alaposabban megismerkedni a 40 nap varázsával, itt meg tudod vásárolni a könyvet: https://www.immanuel.hu/konyv.php?id=21

A filmet pedig megtekintheted itt:
https://nicelife.hu/galeria/film/fireproof.php

A szeretet megértésre törekszik A szeretet az Jézus Krisztus