A SZERETET AZ JÉZUS KRISZTUS

Negyven nap, amely megváltoztatja a világot! Legalábbis a tiédet kedves olvasó! De ha te változol, változik a házasságod, változik a családod is. És változik a körülötted levő világ is. És gondolj csak bele, hogy mi minden történhet, ha ezeket a változásokat a szeretet szítja?"Mert Krisztus, mikor még erőtlenek voltunk, a megfelelő időben meghalt az istentelenekért."
(Róma 5:6, angol fordítás)

• Jézus azért jött, hogy megkeressen és megtarson téged. Minden rossz szavadért és tettedért bocsánatot nyerhetsz azáltal, hogy leteszed életed annak a kezébe, akitől azt eredetileg kaptad.

• A Biblia szerint attól a pillanattól kezdve, hogy megszülettünk: bűnösök vagyunk. Azonban Isten az Ő egyszülött Fiát küldte el erre a világra, hogy éljünk általa. A királyi trónról szolgaként jött meghalni a mi bűneinkért.

"Ímé én vétekben fogantam, és bűnben melengetett engem az anyám."
(Zsoltárok 51:7)

• Az igazi szeretet egyedül Krisztusban található meg. És miután befogadtad tőle az új élet ajándékát, akkor végre készen állsz arra, hogy vállald a kihívást.

"Aki nem szeret, nem ismerte meg az Istent; mert az Isten szeretet."
(1János 4:8)

"Szerelmében és kegyelmében váltotta Ő meg őket." (Ézsaiás 63:9)


Amennyiben szeretnél alaposabban megismerkedni a 40 nap varázsával, itt meg tudod vásárolni a könyvet: https://www.immanuel.hu/konyv.php?id=21

A filmet pedig megtekintheted itt:
https://nicelife.hu/galeria/film/fireproof.php

A szeretet lehetetlen A szeretetet Isten elégíti meg

Ezeket is ajánljuk


# Kapcsolataink # Merjszeretni # Archívum

A szeretet megbocsát

A szeretet tiszteletet gyakorol

A szeretet Isten igéje