A SZERETETET ISTEN ELÉGÍTI MEG

Negyven nap, amely megváltoztatja a világot! Legalábbis a tiédet kedves olvasó! De ha te változol, változik a házasságod, változik a családod is. És változik a körülötted levő világ is. És gondolj csak bele, hogy mi minden történhet, ha ezeket a változásokat a szeretet szítja?"És vezérel téged az Úr szüntelen, megelégíti lelkedet."
(Ézsaiás 58:11)

• Társad az elvárásaidat néha betölti, néha nem. Házastársad is csak egy ember. Képes a társad belső békességet adni neked? Nem. Vannak az életedben olyan szükségletek, amelyeket csak Isten tud megelégíteni.

• Hagyj fel azzal, hogy valakitől vagy valamitől várod, hogy állandóan megelégedettségben tartson. Erre csak Isten képes, miközben megtanulsz Tőle függeni.

• A szeretet, békesség és elfogadás iránti vágy minden emberben ott van. De ahelyett, hogy dolgokban bíznál, mint a pénz, egészséged, de még társad ragaszkodása helyett is bízz inkább Istenben! Ő az egyetlen, aki soha nem fog megváltozni.

"Az én Istenem pedig be fogja tölteni minden szükségeteket
az Ő gazdasága szerint dicsőséggel a Krisztus Jézusban."

(Filippi 4:19)

"Megnyitod a te kezedet, és megelégítesz minden élőt ingyen." (Zsoltárok 145:16)


Amennyiben szeretnél alaposabban megismerkedni a 40 nap varázsával, itt meg tudod vásárolni a könyvet: https://www.immanuel.hu/konyv.php?id=21

A filmet pedig megtekintheted itt:
https://nicelife.hu/galeria/film/fireproof.php

A szeretet az Jézus Krisztus A szeretet hűséges

Ezeket is ajánljuk


# Kapcsolataink # Merjszeretni # Archívum

A szeretet hűséges

A szeretet Isten igéje

A szeretet mindig a legjobbat hiszi