A SZERETET HŰSÉGES

Negyven nap, amely megváltoztatja a világot! Legalábbis a tiédet kedves olvasó! De ha te változol, változik a házasságod, változik a családod is. És változik a körülötted levő világ is. És gondolj csak bele, hogy mi minden történhet, ha ezeket a változásokat a szeretet szítja?"Bizony, hittel hűségben jegyezlek el téged magamnak, és megismered az Urat"
(Hóseás 2:19, angol fordítás)

• Szeretet viszonozni könnyű. De mit teszel, amikor visszautasítják azt? Hogyan kezeled, ha akinek odaadtad magad, már nem fogadja tőled azt úgy, mint régen?

• Hóseás bibliai történetét érdemes elolvasni. A próféta szerette a feleségét, ő azonban visszautasította férje szeretetét. Isten a nő hűtlensége után is arra kérte a prófétát keresse fel őt. Az asszony mélyre süllyedt, semmibe vette férje szeretetét, elárulta szívét. De Hóseás visszafogadta életébe, és feltétlen szeretettel szerette őt. Micsoda történet!

• A házassági eskünél még nem is gondolja sok pár, hogy szinte ellenséggé válhat majd az évek múltával társa. Sok esetben sajnos tényleg ennyire eltávolodnak egymástól. Színjátékok, hazugságok veszik kezdetét. Krisztus követője számára nem ez a követendő példa.

"A hűség útját választottam." (Zsoltárok 119:30, angol fordítás)


Amennyiben szeretnél alaposabban megismerkedni a 40 nap varázsával, itt meg tudod vásárolni a könyvet: https://www.immanuel.hu/konyv.php?id=21

A filmet pedig megtekintheted itt:
https://nicelife.hu/galeria/film/fireproof.php

A szeretetet Isten elégíti meg A szeretet mindig oltalmaz