A SZERETET MINDIG OLTAMAZ

Negyven nap, amely megváltoztatja a világot! Legalábbis a tiédet kedves olvasó! De ha te változol, változik a házasságod, változik a családod is. És változik a körülötted levő világ is. És gondolj csak bele, hogy mi minden történhet, ha ezeket a változásokat a szeretet szítja?"A szeretet mindig oltalmaz"
(1Korinthus 13:7, angol fordítás)

• A házasságodnak vannak ellenségei is, melyek különböző formákban jelentkeznek, és összefognak kapcsolatotok lerombolása érdekében. Némely egész vonzónak tűnik, mások pedig egészségtelen fantáziálásokkal és irreális összehasonlításokkal próbálják elcsábítani szívedet.

• Ártalmas hatások. Az internet és a televízió szórakoztató része lehet életednek, de ártalmas hatásokat hozhatnak be az otthonodba. Igaz ez mindenre, ami feleslegesen veszi el a közös időtöktet. Harcolnod kell a helyes egyensúly fenntartásáért!

• Élősködők. Bármi, ami kiszívja az erőt a házasságotokból. Általában függőség formájában jelentkezik: szerencsejáték, kábítószer, pornográfia. Élvezetet ígérnek, de ehelyett felemésztik gondolataidat, idődet és pénzedet.

"Ha a hamisságot messze eltávolítod sátradtól, helyreállításban lesz részed."
(Jób 22:34, angol fordítás)


Amennyiben szeretnél alaposabban megismerkedni a 40 nap varázsával, itt meg tudod vásárolni a könyvet: https://www.immanuel.hu/konyv.php?id=21

A filmet pedig megtekintheted itt:
https://nicelife.hu/galeria/film/fireproof.php

A szeretet hűséges A szeretet a kívánság ellen hat

Ezeket is ajánljuk


# Kapcsolataink # Merjszeretni # Archívum

A szeretet türelmes

A szeretet a kívánság ellen hat

A szeretet mindig a legjobbat hiszi