A SZERETET MINDIG OLTAMAZ

Negyven nap, amely megváltoztatja a világot! Legalábbis a tiédet kedves olvasó! De ha te változol, változik a házasságod, változik a családod is. És változik a körülötted levő világ is. És gondolj csak bele, hogy mi minden történhet, ha ezeket a változásokat a szeretet szítja?"A szeretet mindig oltalmaz"
(1Korinthus 13:7, angol fordítás)

• A házasságodnak vannak ellenségei is, melyek különböző formákban jelentkeznek, és összefognak kapcsolatotok lerombolása érdekében. Némely egész vonzónak tűnik, mások pedig egészségtelen fantáziálásokkal és irreális összehasonlításokkal próbálják elcsábítani szívedet.

Ártalmas hatások. Az internet és a televízió szórakoztató része lehet életednek, de ártalmas hatásokat hozhatnak be az otthonodba. Igaz ez mindenre, ami feleslegesen veszi el a közös időtöktet. Harcolnod kell a helyes egyensúly fenntartásáért!

Élősködők. Bármi, ami kiszívja az erőt a házasságotokból. Általában függőség formájában jelentkezik: szerencsejáték, kábítószer, pornográfia. Élvezetet ígérnek, de ehelyett felemésztik gondolataidat, idődet és pénzedet.

"Ha a hamisságot messze eltávolítod sátradtól, helyreállításban lesz részed."
(Jób 22:34, angol fordítás)


Amennyiben szeretnél alaposabban megismerkedni a 40 nap varázsával, itt meg tudod vásárolni a könyvet:
https://www.immanuel.hu/konyv.php?id=21

A filmet pedig megtekintheted itt:
https://nicelife.hu/galeria/film/fireproof.php

A szeretet hűséges A szeretet a kívánság ellen hat

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A szeretet engedi a másikat érvényesülni

A szeretet az Jézus krisztus

A szeretet bátorít


Szólj hozzá!
Csak azután érhető el a facebook like és comment plugin, hogy bekapcsoltad a facebook beállításoknál a "nem kötelező cookie"-kat!