A SZERETET A KÍVÁNSÁG ELLEN HAT

Negyven nap, amely megváltoztatja a világot! Legalábbis a tiédet kedves olvasó! De ha te változol, változik a házasságod, változik a családod is. És változik a körülötted levő világ is. És gondolj csak bele, hogy mi minden történhet, ha ezeket a változásokat a szeretet szítja?"És a világ elmúlik, és annak kívánsága is;
de aki az Isten akaratát cselekszi, megmarad örökké."
(1János 2:17)

• Az ember alapvetően mindig többet szeretne, nehezen elégszik meg. Szemünket és szívünket világi gyönyörök hajszolására adjuk. A pornográfia az egyik legkárosabb ilyen élvezet. De lehetne mondani a hatalomvágyat, a pénz utáni sóvárgást is.

"Akik pedig meg akarnak gazdagodni, kísértésbe, csapdába, sok esztelen és káros kívánságba esnek, amelyek az embereket pusztulásba és romlásba döntik."
(1 Timóteus 6:9)

• Az ilyen érzéki kívánságok nem férnek össze az igaz szeretettel. El fog távolítani Istentől, és a társadtól is. Egy személy, vagy tárgy, amelyet megkívánsz; olyan mint a betöltetlen vágyak feneketlen kútja. A kívánság pedig még több kívánságot szül.

• Eleged van a testi kívánságok hazugságaiból? Akkor tekints ezek helyett Jézusra! Fogadd be naponta az Ő szeretetét szívedbe! Légy hálás neki, mert Ő betölt és megelégít a kívánságok mosléka helyett.

"Cselekedvén mint szabadok, és nem mint akiknél a szabadság a gonoszság palástja."
(1Péter 2:16)


Amennyiben szeretnél alaposabban megismerkedni a 40 nap varázsával, itt meg tudod vásárolni a könyvet: https://www.immanuel.hu/konyv.php?id=21

A filmet pedig megtekintheted itt:
https://nicelife.hu/galeria/film/fireproof.php

A szeretet mindig oltalmaz A szeretet megbocsát