AZ ISTEN IGÉJE

Mindannyian egy jó szóra vágyunk; egy megnyugtató szóra, egy biztató szóra, egy szeretetteljes szóra. Szinte kivirágzunk, ha pozitív szavak vesznek körül, míg bántó szavak hatására elhervadunk.Néha azt mondjuk, hogy unjuk a szavakat, de valójában csak az üres és haszontalan szavak fárasztanak bennünket. Olyan életadó szó után vágyunk, amely soha sem hagy majd cserben.

A KÖNYVBŐL
"Nem ember az Isten, hogy hazudnék, nem embernek fia hogy bármit megbánna. Mond-e olyat, amit meg ne tenne, ígér-e olyat, amit nem teljesít?"
(4Móz 23:19).

"Mert Isten igéje élő és ható, élesebb minden kétélű kardnál, és áthatol az elme és a lélek, az ízületek és a velők szétválásáig, és megítéli a szív gondolatait és szándékait" (Zsid 4:12).

"Elszárad a fű, elhervad a virág, ha ráfúj az Úr szele. - Bizony csak fű a nép! Elszárad a fű, elhervad a virág, de Istenünk igéje örökre megmarad" (Ésa 40:7-8).

ISTEN ÍGÉRETE
"Kérjetek; és adatik nektek, keressetek, és találtok, zörgessetek, és megnyittatik nektek. Mert aki kér, mind kap, aki keres, talál, és a zörgetőnek megnyittatik" (Mt 7:7-8).


CSELEKVÉSI PONT
LEHET, HOGY NEM VAGY BIZTOS AZ ISTENNEL ÉS A BIBLIÁVAL KAPCSOLATOS DOLGOKBAN, DE MÁRIS MEGTETTED AZ ELSŐ LÉPÉST. ÍGY TEHÁT AZ ELKÖVETKEZENDŐ HÚSZ NAPBAN MONDD EL ISTENNEK, HOGY ITT VAGY, KÉSZEN ÁLLSZ, HOGY MEGHALLGASD, BÁRMIT IS MOND MAJD A KÖNYVBŐL!

Forrás: "The Book 21 day habit" című könyv alapján
Bevezető a 21 napos tanulmányba Szeretet


EZEKET OLVASTAD MÁR?

Harag

Vigasz és remény

Szeretet


SEGÍTSD KÜLDETÉSÜNKET!


SZÓLJ HOZZÁ!