BOCSÁNAT A 20 ÉVVEL KORÁBBI LOPÁSÉRT

A Remorseful-i pincérnő 1000 dollárt küldött, bocsánatot kérve 20 évvel ezelőtti lopásáért.

A népszerű Arizoniai, Tucsoni étterem tulajdonosa kapott egy levelet egykori alkalmazott pincérnőjétől, aki lelkiismeretfurdalása által visszafizette a 20 évvel ezelőtt ellopott pénzt. A levél mellett 1000 dollár volt a borítékban. "Ez biztosan visszaállítja az emberiségbe vetett hitet" - írta Ray Flores, a tulajdonos fia.

A kilétét nem felfedő pincérnő nem írta alá a levelet, de azt mondta, hogy az 1990-es években extra pénzt 'tett zsebre' azáltal, hogy nem számolt fel italokat. A boríték több 100 dollárost tartalmazott. Azt is elmondta levelében, hogy templomban nőtt fel, és jól tudta, hogy rosszat cselekszik, de mégis megtette. A CBS News arról számolt be, hogy az El Charro Café jól ismert kávézó a környéken.

"20 év telt el, de még mindig szörnyű bűntudatom van." -írta a pincérnő. "Nagyon sajnálom, amiért loptam Öntől. Kérem fogadja el a bocsánatkérésemet, és ezt a pénzt is vele együtt. Isten áldjon Önt és családját örökké."

Hihetetlen, de a levél egy nappal azután érkezett a tulajdonoshoz, miután a 72 éves Carlotta Flores-t kirabolták. A pénztárcáját lopták el, miközben bevásárolt. A levél felemelte lelkét.

A Remorseful-i pincérnő 1000 dollárt küldött, bocsánatot kérve 20 évvel ezelőtti lopásáért.

"Odajött hozzám egy "futár", és azt mondta nekem, persze spanyolul, 'Jézus még mindig itt van körölöttünk.' Majd odanyújtott nekem egy levelet, amelyből pénz hullott ki" – mondta Ray Flores a CBS News-nak. "És azt mondtam, 'Ez most tényleg a valóság?' A szeme elmosolyodott és azt mondta, 'El tudod hinni?' "

Ray Flores azt írta a facebookon, 'Köszönöm neked, bárki is legyél, aki ezt a levelet küldte nekünk pont azon a héten, amikor a legnagyobb szükségem volt arra, hogy meglássam az emberekben a jót.'

Itt olvasható a teljes levél:

"Kedves Carlotta és családja!

Önöknél dolgoztam pincérnőként elég rövid ideig az 1990-es években, mialatt tanulmányokat folytattam. Az egyik pincérnő, akivel dolgoztam arra ösztönzött, hogy 'felejtsek el' néhány italról számlát adni, és tegyem zsebre a pénzt. És néhány buta dologért meg is tettem. Gyülekezetben nőttem fel, tudtam, hogy nem jó, amit teszek. Azelőtt még egy tízcentest sem loptam el, és azóta sem tettem ilyet. Hálistennek, szörnyű pincérnő voltam és felfüggesztettek engem még mielőtt meghaladtam volna a több ezer félretett dollárt. 20 év telt el, de még mindig szörnyű bűntudatot cipelek. Nagyon sajnálom, amiért loptam Önöktől. Kérem fogadják el a bocsánatkérésemet, és ezt a pénzt is vele együtt. Isten áldja családjával együtt örökké."

A levél így volt aláírva: 'Egy hálás korábbi alkalmazott'.

Az első házas Down-szindrómával élő pár

Gianna Jessen, abortusz túlélő

A focista követendő példája