ISTENI ÜZENET A HURRIKÁN UTÁN

A Harvey hurrikán okozta pusztítást követően egy hölgy csodálatos igeverset osztott meg, amit a családtagjai houstoni házában talált, melyet a hurrikán teljesen tönkretett.Ronda Rice Carman-Whitaker bizonyságát a Facebook oldalán tette közzé a közelmúltban, amelyben elmesélte, hogy nyolcvanas éveikben járó családtagjai Birminghambe menekültek, amikor a vihar már a lakóhelyük szomszédos területein tombolt.

"A férjem és én visszatértünk a vihar után kitakarítani és helyrehozni a házat." - írta Carman-Whitaker. "A látvány, ami fogadott, borzalmas volt. Olyan volt az egész környék és a ház, mint egy háborús övezet."

Carman-Whitaker az óriási káosz és felfordulás közepette észrevett egy vízben álló széket, amelyen ott találta az épen maradt, nyitott Bibliát. Lefényképezte és elküldte sógorának a képet, aki a fényképre ránézve azonnal megértette az Úr üzenetét, amely a nyitott oldalon volt: az Énekek éneke 8:7 igeverset.

"Sok víz sem tudja eloltani a szeretetet, folyók sem tudják elsodorni.
De ha valaki háza minden kincsét kínálná is a szeretetért, csak megvetnék érte."

A széken lévő, ázott Biblia az Énekek éneke 8 fejezeténél volt nyitva


A Harvey hurrikán okozta körülmények tükrében ez egy lenyűgöző igevers, csodálatos üzenet. Carman-Whitaker ezt követően felhívta anyósát, akinek válasza egyszerre volt megdöbbentő és felemelő. Mindenét elvesztette, semmilye nem maradt, de az Úr üzenetére a válasza azt volt, hogy:

"Hát nem csodálatos az Úr? Mindig pontosan azt adja, amire szükségünk van és mindig a megfelelő, tökéletes időben. Dicsőség legyen az Úrnak!"


Ezeket is ajánljuk


# Elgondolkodtató # Archívum

"Sosem láttam még ehhez hasonló szerelmet"

A tanár bemutatja a kegyelmet

Csodálatos down-szindrómások