RENDŐRÉRT IMÁDKOZÓ FIATAL

A floridai rendőri megbízottért imádkozó fiatalember fotója terjed a neten az Egyesült Államokban.

A fotó, melyet a rendőr felesége tett közzé a Facebook-on, egy fiatalt ábrázol, ahogyan kezét a rendőr vállára teszi, miközben mindketten fejet hajtanak, írja a WRIC. A rendőr felesége, Justine Trucker, elmesélte, hogy míg a Zaxby-ben vacsorázott, a fiatal férfi, Juan az asztalhoz közeledett és kérte, hogy imádkozhasson a rendőr biztonságáért.

A megosztás idején (2019.09.26.) a bejegyzést több, mint 48.000 ember lájkolta, több, mint 24.000 alkalommal osztották meg és több, mint 4000 kommentet kapott.

"A mai estét soha nem felejtem el. Ez a kép Isten állandó szeretetére és tökéletes időzítésére emlékeztet", írta Justine.

"Ma este volt egy csodálatos találkozásunk egy hihetetlen fiatalemberrel, Juannal. Odalépett Cameronhoz, és megkérdezte, hogy imádkozhat-e érte és a védelméért. Miután kisírtam magam, csodálatos beszélgetésünk volt ezzel az úriemberrel", folytatta a rendőr felesége.

A floridai rendőri megbízottért imádkozó fiatalember fotója terjed a neten az Egyesült Államokban.

Justine később megjegyezte, hogy Juanban "Isten tüze égett és érezni lehetett az Ő jelenlétét a teremben." Hozzátette, "Juan érezte a késztetést, hogy beszélnie kell velünk és imádkoznia kell Cameronért."

A kommentelők imádkoztak a fiatal fiúért és a rendőrért.

"Isten áldja a férjedet, családodat, ezt a fiatal fiút és családját! Köszönöm, hogy megosztottad ezt az eseményt!", írta egy kommentelő. "Imádkozzunk, hogy ahogyan ennek a fiatal fiúnak, úgy még sok fiatalnak a szíve égjen Krisztusért. Ne ejtse őket foglyul a média hazugsága, de térdre hullva imádkozzanak nemzetünkért. Isten jó és bárkit tud használni, ha beengedjük őt a szívünkbe! Kevesebb mi, több Jézusból!" írta egy másik hozzászóló.

"Köszönjük neked, fiatalember, és mindazoknak, akik imádkoznak valakiért, de különösen az első hozzászólóknak!" írta egy másik kommentelő. "A férjem a bűnüldözésben dolgozik már majdnem 25 éve, és a mi világunkban tudjuk, az egyetlen igazi védelem AZ IMA EREJE."

Hátán cipeli szerelmét

Lemondott a járásról egy kisfiú kedvéért

600 iránit Jézushoz vezetett