"TOVÁBBRA IS DICSÉREM AZ URAT!"

Az amerikai Aurora városban történt öt ember halálát okozó lövöldözés egyik áldozatának felesége nyilatkozott férje elvesztéséről és mindarról az áldásról, amit férje nekik jelentett.Josh Pinkard 37 éves volt, az illinois-i Henry Pratt társaság mérnök menedzsere és három gyermek édesapja. Őt és négy másik munkatársát egy elégedetlen alkalmazott lőtte le péntek délután. Gary Martin 15 éve volt a társaság alkalmazottja, amikor egy találkozón elővette lőfegyverét, és elkezdett lövöldözni. Pinkard felesége, Terra elmesélte, hogy férje utolsó erejéből még egy szöveges üzenetet küldött neki.

"13:24 perckor kaptam az üzenetet drága férjemtől: 'Szeretlek! Meglőttek a munkámban.' Többször is elolvastam, hogy megértsem és felfogjam az üzenet valóságos voltát."

Terra többször is megpróbálta hívni férjét, de eredménytelenül. Végül sikerült bejutnia a céghez, ahol férje kollégái elmondták, hogy egyik munkatársuk felfegyverkezve bezárkózott néhány alkalmazottal az egyik irodába és lövéseket lehetett hallani.

"Végül megkértem a helyszínen lévő rendőröket, hogy segítsenek. Ők utasítottak, hogy menjek arra a kijelölt helyre, ahol azok a családok várakoztak, akiknek hozzátartozójuk az irodában volt." - emlékezett vissza Terra. "Nem tudom, hogy tudtam egyáltalán állva maradni, amikor az egyik rendőr kijött és az áldozatok neve között felolvasta a férjem nevét is."

Josh Pinkard 37 éves volt, az illinois-i Henry Pratt társaság mérnök menedzsere


Ekkor a gyászoló feleség felkereste a lelkészüket, hogy segítsen neki és gyermekeinek is feldolgozni a történteket. "A pásztor segített abban is, hogy egyáltalán hogy közöljem a történteket a gyerekeimmel. A családom többi tagja azonnal repülőre ült és jöttek segíteni, de addig is mondanom kellett valamit a gyerekeknek. Közöltem velük, hogy az apjuk Jézussal van a mennyben."- mesélte Terra.

"Dicsérni fogom az Urat, hogy erre az időre is mellém rendelte ezt az embert!"- írta közösségi oldalán Terra. A kimondhatatlan fájdalom és óriási veszteség után is azt mondta Terra, hogy az Úrban bízik, és a sok férjével töltött csodálatos évért mond köszönetet az Úrnak. "A világ sötétebb és szomorúbb most." - írta a Facebookon. "Egy fénylő lélek elhagyta ezt a világot. De az Úr az Isten. Az Úr adta, az Úr vette el. Áldott legyen az Úr neve. Elvesztetten és összetörten élek most ezek mögött a szavak mögött." Terra folytatta, bizonyítva, hogy ilyen tragikus körülmények között is figyelemre méltó hite van:

"A tegnap történt fontos dolgok mára már nem számítanak. Dicsérem az Urat, hogy megadta nekem ezt a fantasztikus férfit. Dicsérni fogom az Urat és hálát adok gyermekeimért. És könyörögni fogok Istennek, hogy legyen velünk a hatalmas szomorúság és szükség idején. Kérlek, imádkozzatok értünk az előttünk álló napokban, hetekben, napokban, években. Kissé összezavarodtunk, de megpróbálunk venni egy mély levegőt és haladni lépésről lépésre."- mondta Terra.

Terra egy alapítványt is létrehozott a hasonló helyzetben lévő családok megsegítésére. Támogassuk imádságunkkal az áldozatok hozzátartozóit és Terra munkásságát!


Ezeket is ajánljuk


# Elgondolkodtató # Archívum

Történet a kép mögött

A remete

Az ördögfióka leckéi