A PÁSZTOR ÜZENETE FELESÉGE GYILKOSAINAK

A pásztor, aki 2015-ben vált özveggyé, miután megölték feleségét és vele együtt még a magzatban lévő gyermekét, a közelmúltban megindító üzenetet közölt azokról a férfiakról, akik vélhetően felelősek a halálukért.Az egyik férfi, aki a halált okozta, nemrégiben benyújtott egy védőbeszédet, egy megállapodást. Blackburn azt mondta, a megállapodás a "helyes dolog" és hogy az ügyészség napra készen tartotta a helyzet alakulását. De ő is mondott néhány megjegyzést az igazságszolgáltatásról és a vádlottak jövőjéről.

"Amíg az Amanda gyilkosának az igazságszolgáltatás teljes mértékét szeretném kiszabni, ugyanakkor azt is szeretném, hogy ezek a férfiak radikális változásokat tapasztaljanak szívükben, elfordulva a korábbi életüktől, Jézus követése felé." - írta Davey. "Az Igazságszolgáltatás talán segíthet a viselkedés módosításában, de egyedül Jézus tud igazán szíveket megváltoztatni. Úgy hiszem, hogy az Úr jelentősen dolgozott Jalen szívében az Amanda halála óta eltelt 2 évben."

Blackburn háláját is kifejezte, hogy Jalen hajlandó együtt dolgozni a hatóságokkal – ami állítása szerint elég rizikós lehet neki, de függetlenül a motivációtól, segíteni fogja az 'igazságszolgáltatást Amandáért.' Amanda-t 2015. november 15-én ölték meg, mikor betörtek a családja otthonába. A házaspár 15 hónapos kisfia odafent volt az ágyában, amikor a betörés történt, ám ő nem sérült meg.

A 21 éves Watson mellett még két vádlott van: a 24 éves Diano Gordon és 18 éves Larry Taylor.

Blackburn megindító blogbejegyzésében írt a hitében való bizalmáról is, mivel szembesült azzal a nehéz kihívással, hogy megpróbálja elhagyni a keserűséget és megbocsátani, különösen annak fényében, hogy a múlt hónapban először találkoztak Jalen-nel a tárgyalóteremben.

A pásztor, akinek megölték feleségét, és a magzatot; képes megbocsátani


Az alábbit írta az első találkozás után Blackburn:

"Attól a pillanattól kezdve, amikor leültem, éreztem, hogy minden izomrost a testemben elkezd feszültté válni. Tudatosan kényszerítettem a testemet arra, hogy megnyugodjon, miközben mély lélegzetet vettem. Végül kissé szabályoztam a testemet, amikor kontrollálhatatlanul újra megfeszült. Jalen felém fordult. A jobb válla felett elpillantott, ahogyan az első sor előtt elhaladt, és pásztázó ábrázatot öltött, mikor egyszer csak a szemembe nézett. Azt hittem, majd gyorsan elnéz valahová, vagy lesújtja szemeit a bűntudat miatt, vagy valami. De nem tette. Megállt, és tekintete rajtam maradt. Nem tudtam, hogy mit tegyek.

A bírósági etika tiltja, hogy bármilyen gesztust tegyek, akár jót, vagy rosszat. Nem tudtam, hogy inkább bólintsak egyet, nézzek el vagy bámuljam tovább. A terem többi része elhomályosult számomra, csak ültem és bámultam. Még azt sem tudom, milyen kifejezés ült ki az arcomra. Üresnek és aggodalmasnak éreztem magam. De nem tudtam levenni a tekintetemet az övéről. Valami mondanivaló volt a szemeiben, valami teljesen más, amire számítottam. Olyan fáradtnak, fájdalmasnak, összetörtnek és talán gyászolónak tűntek a szemei.

Végül, túl sok volt már nekem, így inkább a bíróra emeltem a tekintetemet. Úgy gondoltam, hogy oké ennyi volt, de aztán újra ezt tette. Újra a szemeimbe nézett, amikor újra elhaladt az első sor előtt, azzal a tekintettel, mintha el akarta volna mondani mindannyiunknak, hogy mennyire sajnálja. Nem tudom, hogy valaha megfogom-e tudni mindazt, ami akkor (és azóta is) a fejében zajlott és zajlik, csak azon gondolkodom, hogy talán a szíve folyamatosan lágyul."

A megbocsájtás azon szintje, amit Blackburn mutat - különösen a fájdalmas bírósági eljárások fényében, amelyek új információkat hoznak felesége haláláról, amiket borzasztó nehéz hallani – lenyűgöző.

Blackburn egy másik blogbejegyzéséből kiderült, hogy Amanda halála után, találkozott egy hölggyel, Kristi Monroy-al, akit hamarosan feleségül vesz. "Sok ember számára ez egy kicsit korainak tűnhet, de bízzatok bennem. Nekem is így tűnt. Az ő családja, az enyém és Amanda családja is izgatott emiatt és mindannyian áldásukat adták."


Ezeket is ajánljuk


# Elgondolkodtató # Archívum

Az életem darabjaira esett

A fösvény

Süllyedő sziget