CÁPA TÉPTE A KARJÁT, MÉGIS HÁLÁS ISTENNEK

Egy cápa támadás a Bahamákon egy három gyermekes anyuka karját követelte, aki épp a férjével könnyűbúvárkodott miközben a támadás érte.

A 32 éves Tiffany Johnson és férje Észak-Karolinából körutazásuk utolsó megállójánál tartott, ahol az Athol-szigetet fedezték fel, amikor egy cápa megtámadta őt.

"Úgy éreztem neki mentem valaminek, ezért jobbra fordultam... és láttam, hogy az egész karom a cápa szájában van, csak úgy lebegett benne"- mondta. Néhány kemény percig harcolt a cápával.

"Próbáltam kirántani a karom néhányszor, de mikor legutoljára próbálkoztam leszakította az egész karomat, így képes voltam teljesen megszabadulni." - mondta Johnson.

Tiffany azt mondta, hogy nem érzett fájdalmat, csupán valamiféle 'kézzelfogható békét'. A Bahama-szigeteki orvosok megmentették az életét, és egy Medevac nevezetű társaság segítette a szállítását a Carolinas Medical Centerbe, miután az útlevelekkel kapcsolatos problémák miatt a Bahamákon ragadt.

Tiffany hálás Istennek, és kegyelmet talált abban, hogy életben van.

"Hálás vagyok, amiért meg tudom osztani ezt a történetet, és remélem, hogy ez képes lesz megváltoztatni az emberek életét, mert nem lehet anélkül hallgatni ezt a történetet, hogy ne látnánk benne Istent,"
- nyilatkozta Johnson a WSOC TV-nek.

Johnson férje, J.J Johnson a hajóban volt, amikor a baleset történt. "Felé néztem és mindenhol vért láttam körülötte a vízben," mondta. "Azt kiabálta, hogy segíts, segíts Jézusom, és imádkozott miközben visszaúszott hozzám."

"Isten kegyelméből élte túl ezt a szörnyű támadást"
- tette hozzá J.J Johnson.

Elárverezi érmét, hogy segítsen

"Minden nap látom Isten dicsőségét"

Roddie Edmonds, a hős